Evelyn Skye

Beskrivelse

Evelyn Skye er uddannet i russisk litteratur og historie fra Stanford University i Californien. Hun arbejder som eventmanager, Social Media Manager og forfatter.

Evelyn Skye debuterede som forfatter i 2016 med YA-bogen ZARENS SPIL.

Læs mere

Seneste udgivelse

Zarens skæbne

Efter hårde kampe har Vika vundet positionen som imperiets magiker, men det viser sig at være langt sværere – og farligere – end hun havde regnet med.

Pasha gør klar til at overtage tronen og prøver at glemme, at den pige, han elsker, foragter ham, og at hans bedste ven er død. Magien i Rusland bliver ved at vokse, og da en udfordrer til tronen dukker op, må han gøre alt, hvad der står i hans magt, for at bevare sin position og beskytte sit rige.

For Nikolai endte Zarens Spil ikke godt. Selv om han snød døden, betalte han en høj pris og er nu fanget i et skyggerige, han selv har skabt. Men da han får chancen for at vende tilbage til livet, må han beslutte, hvor langt han er parat til at gå for at redde sit eget liv.

Med en revolution under opsejling og farlig ny magi i horisonten må Vika, Nikolai og Pasha kæmpe – eller se deres verden og dem selv gå under.

 

Andet og sidste bind i fortællingen om Vika, Nikolaj og Pasja i en magisk version af zartidens Rusland.

Bøger af Evelyn Skye

Tilføj til ønskeliste

Zarens skæbne

Evelyn Skye

Tilføj til ønskeliste

Zarens spil

Evelyn Skye