Dennis Gade Kofod

Beskrivelse

Dennis Gade Kofod er student fra Bornholms Amtsgymnasium i 1997 og afsluttede den humanistiske basisuddannelse på RUC i 2000. Han er herefter uddannet fra Forfatterskolen 2004. Dennis Gade Kofod stammer fra Bornholm, hvor han efter en række år i København nu også er bosat. Denne hjemstavn spiller en væsentlig rolle i størsteparten af hans forfatterskab. Han har fra 2005 til 2010 været tilknyttet redaktionen på det nu hedengangne forlag Anblik og tidsskriftet Ildfisken.

Dennis Gade Kofod modtog i 2014 det 3. årige arbejdslegat af Statens kunstfond. I 2015 var han en af hovedkræfterne bag og lederen af den på Bornholm tilhørende Jakob Hansens Litteraturfestival og i 2016 udgav han bogen coffeetable-bogen BORNHOLM.

Læs mere

Seneste udgivelse

Bornholm

Bornholm er røgede sild, rundkirker, Krølle Bølle og Hammershus. Men Bornholm er også rigtige elverfolk, og dem der kan se dem. Og det er en borgmester med fødderne i vandkanten, veje og steder med mærkelige navne, tidligere tiders kæmpe fiskerihavne, samt mystiske og dragende skove og landskaber. Bornholmeren Dennis Gade Kofod fortæller levende og insiterende om alt dette og meget mere.

 

Bøger af Dennis Gade Kofod

Tilføj til ønskeliste

Bornholm

Dennis Gade Kofod