David Perlmutter

Beskrivelse

David Perlmutter (født 1954) er amerikansk speciallæge i neurologi og tilknyttet American College of Nutrition. Han har viet sin lægegerning til at fremme den videnskabelige forskning i de bagvedliggende årsager til hjernelidelser (særlig vægt på forebyggelse). Han er en af de førende eksperter på området og holder forelæsninger over hele verden - også i Danmark, som han gæstede i efteråret 2017.

Foruden sine forelæsninger, har han skrevet en lang række videnskabelige artikler til tidsskrifter som The Journal of Neurosurgery, The Southern Medical Journal og Journal of Applied Nutrition.

David Perlmutter er ligeledes forfatter til seks bøger, der omhandler sammenhængen mellem hjerne og kost. Hjernens nye liv - Tarmfloraens forbløffende evne til at helbrede og beskytte din hjerne (2015) var hans første bog på dansk. I 2018 er udkommet En plan for livet - Styrk hjernen og opnå naturlig vægt og optimal sundhed.

Foto: Ed Chappell, 2015

Læs mere

Seneste udgivelse

En plan for livet

En af verdens førende eksperter i neurologi har skabt et balanceret program til forebyggelse og afhjælpning af demens, hjertesygdomme og mange autoimmune sygdomme. Programmet er baseret på den nyeste forskning og indeholder originale opskrifter, kostråd, tips til de almindelige udfordringer og kosttilskud, forslag til fysiske øvelser, forbedret søvn og mindre stress.

 

Bøger af David Perlmutter

Tilføj til ønskeliste

En plan for livet

David Perlmutter

Tilføj til ønskeliste

Hjernens nye liv

David Perlmutter