Clea Bruun Johansen

Beskrivelse

Clea Bruun Johansen, født 1972, er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og arbejder som diabetespsykolog og forfatter.

I 2002 udgav Clea Bruun Johansen sammen med forfatterkollegaen Solveig Mølgaard Ovesen med bogen JEG ELSKER AT VÆRE PIGE – I HVERT FALD DET MESTE AF TIDEN og i 2005 debuterede hun som romanforfatter med ungdomsbogen MAI.

Læs mere

Seneste udgivelse

Mai

"Bor du alene"? spurgte jeg, og han nikkede. Så låste han os ind i trappeopgangen, og vi trimlede op ad trappen. Da han åbnede døren til lejligheden, slog der os en klam lugt i møde. Lugten af sur drengesved og af, at vinduerne ikke har været åbnet meget længe. Han hev mig indenfor i gangen og begyndte at fumle med min bluse. "Dju er ljækker," snøvlede han. Vil Mai komme igennem 2. g uden alt for mange møgkarakterer? Opdager William, at hun eksisterer? Hvordan havner manden i leopardunderbukserne på hendes værelse? Går hun i seng med fyren med den blafrende snotklat? Gør hun karriere som bagerjomfru? Bliver hendes mor forført af en italiensk sløjdlærer? Møder Mai nogensinde manden i sit liv? Clea Bruun Johansen er født i 1972 og næsten færdiguddannet psykolog fra Københavns Universitet. Hun er medforfatter til bogen Jeg elsker at være pige (2002) og har skrevet artikler til forskellige aviser og blade, arbejdet med radio og været projektleder for UNICEF - og så har hun haft en meget kort karriere som bagerjomfru. Mai er hendes debut som romanforfatter. www.hjerteserien.dk

Bøger af Clea Bruun Johansen

Tilføj til ønskeliste

Mai

Clea Bruun Johansen