Cia Rinne

Beskrivelse

Cia Rinne (f. 1973) er svensk-finsk-tysk, mestrer 10 sprog og fletter mange af dem sammen i sin musikalske poesi. Hun bor i Berlin og er en international anerkendt lyriker, lyd- og performancekunstner. Ligelides er hun også international i sit litterære arbejde.

Hendes tidligere udgivelser inkluderer bøgerne Zaroum (2001), Notes for soloists (2009) og L’usage du mot (2017), som hun var aktuel med på Gyldendal (Brugen af ord) - en digtsamling, der på mestendels engelsk, fransk og tysk arbejder med sproget som materiale. I juni 2018 udkommer hendes poesiudgivelse Notes for soloists.

Sagt om Cia Rinnes poetiske arbejde: ”One of the most remarkable lyric sequences of recent years” Marjorie Perloff; "Incontestablement, une révélation en cette décennie qui commence.” Jean-Pierre Bobillot; "Der er et ekko af fremtid i Cia Rinnes poesi” Lars Bukdahl.

Privatfoto

Læs mere

Seneste udgivelse

Notes for soloists

Notes for soloists er en legesyg udforskning af ords lydlige og visuelle sammenhænge, af klichéer og talemåder, filosofiske refleksioner og ordlege. Finlandssvenske Cia Rinne væver engelsk, fransk, tysk, spansk og italiensk sammen i digte, der lader ord forskyde sig og mutere, så nye betydninger opstår.

Notes for soloists er Cia Rinnes anden bog på Gyldendal. I 2017 udkom L’usage du mot.

Bøger af Cia Rinne

Tilføj til ønskeliste

Notes for soloists

Cia Rinne

Tilføj til ønskeliste

L'usage du mot

Cia Rinne