Chris Jephson

Beskrivelse

Chris Jephson var indtil fornylig Director of Learning i Maersk Line. Han har tidligere arbedet for Maersk Line i Taiwan, Storbritannien og København og har været en del af Maersk Logistics globale ledelse. Han er medlem af Council of Supply Chain Management Professionals og medlem af Cranfield Universitys Centre for Logistics and Supply Chain Management Advisory Board.

Læs mere

Seneste udgivelse

Maersk Line

Historien om Maersk Line er historien om, hvordan containerskibsfart har forandret verden og muliggjort den omfattende verdenshandel.

En virksomhed kan have sit hovedkvarter i én del af verdenen, sin produktion i en anden del, og den kan sælge sine varer overalt. Moderne containertransport til søs har været en væsentlig faktor i den globaliseringsbølge, vi er vidne til i dag. Forfatterne viser i denne bog, hvordan Maersk Line
blev verdens førende containerrederi. Vi får indblik i overvejelserne bag beslutningen om at gå ind i containerdrift, og vi følger Maersk Lines kolossale
succes i perioden 1973-2013.

Forfatterne har haft adgang til A.P. Møller - Mærsks arkiver, har foretaget interviews med nøglepersoner og anvender statistisk materiale leveret af  Economist Intelligence Unit, Containerisation International samt Lloyd’s Register. Bogen giver unik indsigt i opbygningen af og udfordringerne for  verdens største containerrederi.

Bøger af Chris Jephson

Tilføj til ønskeliste

Maersk Line

Chris Jephson, Henning Morgen