Charlotte Rørth

Beskrivelse

CHARLOTTE RØRTH (f. 1962) er forfatter og journalist på NORDJYSKE Medier og medarrangør af litteraturfestivalen Ordkraft.

I 2015 skrev hun bestselleren Jeg mødte Jesus, der var hendes debut som forfatter og siden er oversat til seks sprog. I 2017 udkom Vi mødte Jesus, og i 2019 er hun aktuel med Gud, du er jo lige her – Sådan lever jeg med min tro.

Charlotte Rørth har holdt og holder talrige foredrag og oplevet stor mediebevågenhed både i Danmark og udlandet. Sidst i 2018 sendte DR K tre tv-programmer baseret på hendes to første bøger.

Charlotteroerth.dk

Foto: Lars Horn, 2018

Læs mere

Seneste udgivelse

Gud, du er jo lige her

Journalisten Charlotte Rørth er ikke vokset op i en troende familie og var hverken et religiøst eller spirituelt søgende menneske, da Jesus bogstaveligt talt viste sig for hende og talte til hende i en kirke i Spanien. Oplevelsen, der blev beskrevet i bogen og tv-udsendelserne Jeg mødte Jesus, tvang hende til at tage sit moderne rationelle liv op til overvejelse.

I Gud, du er jo lige her deler Charlotte Rørth sine overvejelser og beslutninger om, hvordan hun lever med den type oplevelser, som hun langt fra er alene om at have haft. Ved at stå åbent frem og tale om sine religiøse oplevelser og det, hun tror på, ønsker hun at nedbryde de fordomme og tabuer, som for nogle gør det vanskeligt at tale om Gud og tro eller vedkende sig en tro. 

Charlotte Rørth ønsker ikke at overbevise nogen, men argumenterer i bogen for nødvendigheden af en åben samtale om Gud og død, glæde og fællesskab, folkekirke og dyb bøn - om livet som troende menneske i dag.
 

Bøger af Charlotte Rørth

Tilføj til ønskeliste

Jeg mødte Jesus

Charlotte Rørth

Tilføj til ønskeliste

Vi mødte Jesus

Charlotte Rørth