Cecilie Frøkjær

Beskrivelse

Cecilie Frøkjær (f. 1968), aktuel med Fruen kommer i dag, hvor hun interviewer Lise Nørgaard. Tidl. har hun skrevet bestselleren Lys i livet om forfatter Jane Aamund. Cecilie Frøkjær startede Go' morgen Danmark sammen med Michael Meyerheim. Ved siden af sin faste tjans på Go'morgen og Go'aften Danmark har hun haft mange andre opgaver som tv-vært.

Læs mere

Seneste udgivelse

Fruen kommer i dag. Cecilie Frøkjær interviewer Lise Nørgaard

Lise Nørgaard lever sin alderdom, som hun har levet sit liv: engageret, forlystelsessyg og skarptseende. Hendes liv været præget af stort mod og stærke meninger, og i ”Fruen kommer i dag” ser hun sammen med Cecilie Frøkjær tilbage på sit liv, både det, der var engang, og det, der er nu – de sejre, hun fik, de fejl, hun begik, og de mennesker og begivenheder, der har været med til at forme hende. Usentimentalt og med stor humor – med det vid og bid, der har gjort Lise Nørgaard til en af de stemmer, mange holder af at høre.
”Det vigtigste er vel at holde sig i cirkulation og ikke tro, at verden kommer til én, for det gør den ikke. ... Det kan altså ikke nytte noget, at man opgiver livet. Man bliver nødt til at hænge på.”