Caroline Sjøgaard

Beskrivelse

Caroline Sjøgaard er 13 år. Hun bor I Gentofte med sin familie og går i 7. klasse på Busses skole. Caroline kan lide at skrive og være kreativ. Hun tegner, maler og sejler og holder af at være sammen med venner og familie. Ida og Elvis er hendes debutbog.

Foto: Skolefoto, 2017

Læs mere

Seneste udgivelse

Ida og Elvis

Alt er gråt. Fliserne på badeværelset, væggene, skolegården, himlen. Selv Idas mor er blevet grå og kedelig.Hver dag ligner hinanden. Men da Ida en dag kommer hjem fra skole, er hendes hamster og bedste ven Elvis forsvundet. Ida griber sit løbehjul. Egentlig må hun ikke selv gå ud. Men det er jo en nødsituation …

I foråret 2018 deltog tusindvis af børn og unge i Danmarks største skrivekonkurrence. Konkurrencen hed 500 ORD. Temaet var GRÆNSER, og præmien var en bogudgivelse. Et dommerpanel udvalgte IDA OG ELVIS som vinder.  IDA OG ELVIS er skrevet af den 13-årige Caroline Sjøgaard og illustreret af Tove Krebs Lange, der er professionel illustrator.

500 ORD blev afviklet i et samarbejde mellem Gyldendal, Aarhus Kommunes biblioteker, Biblo og Brønderslev Forfatterskole.

Bøger af Caroline Sjøgaard

Tilføj til ønskeliste

Ida og Elvis

Caroline Sjøgaard