Ann Cleeves

Beskrivelse

Ann Cleeves (f. 1954) har bl.a. arbejdet som leder af et krisecenter for kvinder , som kok, kystvagt og tilsynsværge, før hun begyndte at skrive. I dag har hun et stort forfatterskab bag sig og er dybt engageret i at udbrede læsning - og især den gode krimi - i alle samfundslag. Cleeves er forfatteren bag serien om Shetlandsøerne og kriminalkommisær Jimmy Perez, som omfatter bøgerne Sort som ravnen, Hvide nætter og Rødt støv og kan læses uafhængigt af hinanden. Hun modtog i 2006 Englands største krimipris The Duncan Lawrie Dagger Award for Sort som ravnen.

www.anncleeves.com

Læs mere

Seneste udgivelse

Rødt støv

RØDT STØV er

3. bind i Ann Cleeves’ populære Shetlandskvartet.

En ø dækket af tåge. Et lille lukket samfund med skæbnesvangre hemmeligheder…

Alle indbyggerne på Shetlandsøen Whalsay synes, det er spændende, da en ung arkæolog finder et skelet under en udgravning. Stedet er omgærdet af en række gamle myter og historier om både offerplads og handelssted, men ingen tør udelukke, at fundet er af nyere dato.Kort efter bliver Sally Wilson, en ældre dame, skudt. Det kan være en tragisk vådeskudsulykke, men vicekriminalkommissær Jimmy Perez tilkaldes for at efterforske sagen. Det barske landskab og havet skaber ubarmhjertige mennesker, og Jimmy Perez bliver under efterforskningen hurtigt i tvivl om, hvorvidt der virkelig var tale om en ulykke.

”RØDT STØV er en krimi for feinschmeckere, der sætter pris på et roligt tempo og et spindelvævsagtigt udtænkt plot. Og for naturelskere, for Cleeves skildring af disse forblæste øer og det lunefulde vejrlig nærmer sig sine steder poetiske højder.”

– Weekend Avisen

 

 

 

 

 

Bøger af Ann Cleeves

Tilføj til ønskeliste

Rødt støv

Ann Cleeves

Tilføj til ønskeliste

Stormvarsel

Ann Cleeves

Tilføj til ønskeliste

Hvide nætter, pocket

Ann Cleeves