Ann-Christine Hellerup Brandt

Beskrivelse

Ann-Christine Hellerup Brandt står bag Danmarks største og mest læste mad- og livsstilsblog VALDEMARSRO. Bloggen alene har i dag mere end 1,5 million unikke læsere om måneden og hertil kommer alle de mange, der følger med på Instagram, Facebook, Youtube og via VALDEMARSROS ugentlige nyhedsbrev.

”Jeg elsker at lave mad og at finde på nye opskrifter og den passion fylder en del på min blog, hvor jeg selv skriver, udvikler og fotograferer opskrifterne. Min madfilosofi er enkel og valgt ud fra hvad der giver den bedste smag og oplevelse - gode økologiske råvarer og altid med plads til godt hjemmebagt brød, chokolade og livsnydelse,” fortæller Ann-Christine, der siden 2012 har levet fuldtid af VALDEMARSRO og har stor succes med kogebogen AFTENSMAD.

I 2016 blev arbejdet så omfangsrigt for Ann-Christine, at hendes mand, Martin, sluttede sig til og i dag driver de begge Valdemarsro sammen. ”Min hensigt med Valdemarsro er, at det skal være et sted, hvor vi har det rart og hvor jeg kan dele alle mine mange skønne opskrifter, rejseindlæg, boganbefalinger og andre rare ting med jer. Jeg elsker at lave mad og at finde på nye opskrifter og den passion fylder en del på min blog, hvor det er mig der skriver, udvikler og fotografere opskrifterne."

Læs mere

Seneste udgivelse

Opskrifter og små glimt af hverdagslykke

Ann-Christine Hellerup Brandt oprettede i 2007 mad- og familiebloggen valdemarsro.dk og er nu (siden 2012) fuldtidsblogger. Den meget populære blog har hver måned 350.000 besøgende. Bloggen opdateres dagligt med familievenlige opskrifter; fotos; inspiration og små glimt fra hverdagen med 5-årige tvillinger.

Jeg elsker hverdagen! Og heldigvis; for det er de dage; som der er flest af. Jeg vælger hver dag; at sætte pris på en masse af de små; rare stunder; som skaber gyldne glimt af hverdagslykke. Hverdagslykke er for mig også ensbetydende med nydelse for smagsløgene; at gøre små ting som gør morgenmaden lidt lækrere; forkælelse i madpakken til børnene og i min frokost. Det er samvær; hygge og ro om eftermiddagen; hvor vi hygger med lidt lækkert og oftest sundt; derefter leg og kreativiteter for børnenes vedkommende; mens jeg kokkerer aftensmaden; som vi nyder i fællesskab.

Jeg har samlet alle vores nye favoritopskrifter i denne bog. En bog; som kærligt giver hverdagslivet et luftkys med opskrifter; som smyger sig ind omkring morgenstund; frokoster; eftermiddagssnacks; aftensmaden; fredagsslik og guf til de festlige stunder.

Bøger af Ann-Christine Hellerup Brandt