Andreas Fugl Thøgersen

Beskrivelse

Andreas Fugl Thøgersen, født 1972, er uddannet journalist og har en mastergrad i politik og journalistik fra Columbia University i New York City.

Andreas Fugl Thøgersen har bl.a. skrevet bestsellerne VI KAN SOVE I FLYVEMASKINEN om og med Ulla Terkelsen i 2011, SIMON SPIES – SOLKONGENS LIV OG TID i 2012, DORPH – HISTORIER FRA DEN ANDEN SIDE, om og med Jes Dorph-Petersen i 2013, RENÉE – AT FINDE HJEM i 2014, om og med Renée Toft Simonsen og VERDEN ER STADIG NY om og med Rasmus Tantholdt i 2015.

Andreas Fugl Thøgersen har derudover skrevet om Amerika i reportagebøgerne AMERIKANSKE TILSTANDE fra 2004 og AMERIKA UNDER HUDEN fra 2012.

Læs mere

Seneste udgivelse

Med åbne øjne

MED MENNESKESMUGLERE i Agadez. På tomandshånd med Bashar al-Assad i en villa i Damaskus. I centrum af et sønderskudt Mosul, få timer efter byen blev revet ud af Islamisk Stats greb. Til bryllupsfest i det svært tilgængelige Nordkorea. I hælene på de amerikanere, der løftede Donald Trump ind i Det Hvide Hus. Med tapre drenge i Aleppos udbombede gader. På jagt efter den russiske folkestemning. Og midt i optøjer i Jerusalem.

RASMUS TANTHOLDT rejser ind i verdenshistorien, mens den bliver til. Han opsøger krige og konflikter for at fortælle om de kvinder, mænd og børn, der står midt i dem. Den journalistiske ambition, både i hans mangeårige virke som udenrigskorrespondent for TV 2 og i hans bøger, er at gå til alt og alle med åbne øjne og give plads til forskelligartede stemmer, især dem, vi ikke hører så ofte.