Amy J.C. Cuddy

Beskrivelse

Amy Cuddy er kendt over hele verden for sin TED Talk i 2012, som er den næst mest sete præsentation nogensinde. Hun er forskningsprofessor ved Harvard Business School, hvor hun studerer hvordan nonverbal adfærd og førstehåndsindtryk påvirker folk. Hendes forskning publiceres i ledende akademiske og faglige fora. Hun nævnes som en af de 50 kvinder, der ændrer verden i Business Insider.

I 2016 udgav Amy Cuddy på dansk VÆR TILSTEDE – HVORDAN DU AKTIVERER DET BEDSTE I DIG SELV. Amy har inspireret millioner af seere over hele verden med sin TED-talk om “styrkebefordrende stillinger”. I VÆR TILSTEDE præsenterer hun forskningen, der ligger til grund for disse fascinerende krop-sind-effekter og lærer læseren at bruge nogle enkle teknikker, der frigør dem fra frygt i øjeblikke med højt pres, så man kan yde sit bedste og sætte andre i stand til at gøre det samme.

Læs mere

Seneste udgivelse

Vær til stede

Amy Cuddy har inspireret mange millioner seere over hele verden med sin TED talk om ”power poses” – styrkebefordrende stillinger. Nu præsenterer hun forskningen, der ligger bag disse samt mange andre fascinerende krop-sind effekter, og lærer os, hvordan man med simple teknikker kan frigøre sig fra frygt i anspændte situationer, yde sit bedste og forbinde sig med andre mennesker på et dybere niveau.

VÆR TIL STEDE er grundigt researchet, hjertevarm og lettilgængelig med beretninger om de mange, der har lært at trives i anspændte situationer,som førhen skræmte livet af dem. Bogen giver læseren den samme mulighed for at gribe udfordringer an med selvtillid og afslutte dem med tilfredshed.

Bøger af Amy J.C. Cuddy

Tilføj til ønskeliste

Vær til stede

Amy J.C. Cuddy