Lars Mytting

Beskrivelse

Lars Mytting blev født i 1968 i Guldbrandsdalen og skrev sine første tekster med magnetbogstaver på køleskabsdøren i Norge. Han blev aldrig god til fodbold, men deltog i det almindelige byliv med knallertvædeløb, andejagt og tæt kontakt mellem mennesker – noget, som har sat sit tydelige aftryk i både form og karakterer hos forfatteren. Fra da han var en stor dreng arbejdede han som skribent for både større og mindre norske dagblade og magasiner.

Lars Mytting debuterede i 2006 med HESTEKREFTER. I 2015 udkom den ganske populære BRÆNDE.

Foto: Lars Mytting

Læs mere

Seneste udgivelse

Brænde 3. udgave

»Enhver mand betragter sin brændestabel med hengivenhed« - Henry David Thoreau, Walden, Livet i skovene

Der er noget dybt tilfredsstillende ved at stå med en økse i hånden i timevis og kun have én ting i hovedet – at hugge og stable brænde! Vores forhold til ilden er så ældgammelt og universelt, at når vi lærer noget om brænde, lærer vi også noget om livet.

Og hvem kan bedre give os denne visdom end en ekspert fra Norge, hvor det ekstreme klima i generationer har tvunget befolkningen til at udvikle og forbedre kendskabet til redskaber, brænde og opvarmning?

BRÆNDE er den endegyldige håndbog om kunsten at hugge, kløve, stable og tørre brænde, og om hvordan man udnytter sin brændeovn bedst.

Hvad enten man er erfaren skovhugger eller aldrig har brændt af lidenskab, så er BRÆNDE den perfekte bog at læse i pejsens bløde skær og en oplagt gave til træmænd.

BRÆNDE er udgivet i elleve lande og har indtil videre solgt over en halv million eksemplarer. Bogen er prisbelønnet af British Book Industry for bedste faglitterære bog i 2016.

Bøger af Lars Mytting

Tilføj til ønskeliste

Brænde 3. udgave

Lars Mytting