Anders Haahr Rasmussen

Beskrivelse

Anders Haahr Rasmussen, f. 1979, cand.public. fra Syddansk Universitet og MA i sociologi fra The New School for Social Research, New York.

Har som freelancejournalist skrevet især om prostitution, køn og tennis de seneste seks år. Siden 2009 har han dækket alle Grand Slam-turneringerne for bl.a. Dagbladet Information, Ritzaus Bureau og Danmarks Radio og i den forbindelse fulgt Caroline Wozniacki jorden rundt.

Fotograf: Simon Klein-Knudsen 2018

Læs mere

Seneste udgivelse

En fandens mand

En fandens mand er en nysgerrig, selvudleverende og ofte meget morsom fortælling om at være mand i det 21. århundrede. Gennem en blanding af personlige historier, små essays og interviews med kloge og seje mennesker fortæller Anders Haahr om at date kvinder, om #metoo, om grænser, om sexisme og homofobi, en hel del om sex og særligt om, hvordan mænd skal finde sig til rette på en bane, hvor spillereglerne ikke er helt de samme, som de var for tyve år siden. Det handler om ikke at have hår på den i gymnasiet og helt konkret om at være på den i sociale situationer. Og så handler det om de store spørgsmål: Hvorfor er det så svært alt det med kvinder og mænd? Og hvad kan vi gøre for, at det bliver sjovere og mere livsbekræftende. Og hvad har Nicki Minaj, Suzanne Brøgger, Darth Vader og Uffe Elbæk med det hele at gøre?

Bøger af Anders Haahr Rasmussen