Læs artiklen

Drømmer du om at blive forfatter?

Drømmer du om at blive forfatter?

Nu har du igen chancen for at deltage i Gyldendal UNG’s skrivekonkurrence. Hvis du vinder, får du grundig feedback fra en af Gyldendals redaktører, og din tekst bliver udgivet i næste nummer af vores YA MAG. Hvem ved, måske er du det næste store forfattertalent, som vi har gået og ventet på?

Alle muligheder er åbne:
Denne gang er temaet “den første gang”. Du bestemmer selv, om den første gang skal forstås som første gang, at noget sker i verdenshistorien, som den første gang, din karakter oplever noget bestemt, eller noget helt tredje.

Skriv din tekst som realisme, fantasy, humor eller lige præcis den genre, du har lyst til. Vi er åbne overfor det hele, og vi kan godt lide at blive overrasket!

For at deltage i skrivekonkurrencen skal du sende dit bidrag til YA@gyldendal.dk med emnefeltet “Den første gang” inden den 15. august 2018. Så deltager du automatisk i konkurrencen. Husk at vedhæfte dit dokument, når du sender mailen.

God skrivelyst, og held og lykke – vi glæder os helt vildt til at læse din historie!

Reglerne:
- Skriv en tekst på maks fem sider i skriftstørrelse 12.
- Du må gerne indsende flere bidrag.
- Vinderteksten kommer med i næste YA MAG og får professionel feedback fra en af forlagets redaktører.
- Vinderen får direkte besked.

Mød 23-årige SAYNAB FARAH DAHIR, som er vinder af skrivekonkurrencen fra sidste YA MAG. Hendes uddrag fra en ungdomsroman slog benene væk under Gyldendals redaktører. Læs interviewet HER.