Læs mere

6 stærke anbefalinger der gør dig klogere på din adfærd og dit arbejdsliv

6 stærke anbefalinger der gør dig klogere på din adfærd og dit arbejdsliv

At arbejde hjemme, alene, men alligevel sammen med ens kolleger kræver en særlig indsats. Vi har samlet bøger der gør dig klogere på din adfærd og dit arbejdsliv.

JYTTE FRA MARKETING ER DESVÆRRE GÅET FOR I DAG af Morten Münster

I bogen omsætter Morten Münster de seneste 40 års forskning i menneskers adfærd til en lettilgængelig metode i fire trin – en helt konkret håndsrækning til alle ledere og medarbejdere, som sulter efter alternativer til de gængse virkemidler. Læs bogen og lær hvordan du kan bruge adfærdsdesign til at skabe forandringer i den virkelige verden.

PSEUDOARBEJDE af Dennis Nørmark og Anders Fogh Jensen

Bogens forfattere kommer fra hver sin politiske fløj, men bogen er ikke et møde på midten. Det er et opgør med en gammeldags måde at tænke arbejde på og et bud på, hvad enhver kan gøre som arbejdstager, leder, og hvad vi kan gøre som samfund. For det er på tide at tænke og handle anderledes, hvis ikke vi skal blive til grin overfor både vores fremtid og vores fortid og begå århundredets største dumhed. Men det kræver et opgør med et af vor tids største tabuer: Pseudoarbejdet.

DESIGN DIN FREMTID af Soulaima Gourani

Bogen giver dig et unikt indblik i fremtiden og de trends, der præger udviklingen i form af blandt andet globalisering, automatisering og kunstig intelligens, og de konsekvenser det vil få for den måde, vi lever og arbejder på i fremtiden. I bogen får du indblik i nye måder at samarbejde på, fremtidens kompetencer, arbejde uden grænser, og hvordan du bliver en del af fremtiden på dine præmisser.

ÉT LIV ÉN TID ÉT MENNESKE af Morten Albæk

Filosoffen og lederen Morten Albæk stiller spørgsmålet, hvordan det kan lade sig gøre, at vi som et af verdens rigeste og mest lykkelige folkeslag samtidig kan være så hårdt ramt på vores mentale velbefindende, målt på antallet af mennesker, der lider af stress, angst og depression. Undervejs gør han op med begrebet work-life balance og forestillingen om, at en skarpere adskillelse mellem arbejde og fritid kan løse problemet.

GODT NYT OM GAMLE HJERNER af Henning Kirk

De aktive silverbacks er kommet for at blive. I fremtiden vil vi se mange flere 80-årige konsulenter, 90-årige virksomhedsledere og 100-årige faldskærmsudspringere med helbredet og hjernen i behold. Samtidig er der behov for mere arbejdskraft i en tid med økonomisk vækst. Derfor er brug for kendskab til, hvordan man som arbejdsgiver kan få gavn af den mest erfarne del af arbejdsstyrken.

7 GODE VANER. MINIUDGAVE af Stephen R. Covey

Miniudgaven af den populære besteller er lige til at have i lommen. De kendte syv gode vaner er i denne miniudgave samlet i en hurtig og letfordøjelig udgave. Bogen præsenterer syv gode vaner, man skal inkorporere i sine rutiner for at blive mere effektiv og afbalanceret i sit arbejde. Ønsker du efterfølgende at vide mere om de syv gode vaner, kan du læse videre i grundbogen 7 GODE VANER, som der også findes en personlig arbejdsbog til.

Artikel

Tiden er inde til fordybelse i bøger, der gør dig klogere på verden udenfor

Verden er i hastig forandring, og det er nærmest uoverskueligt at følge med i de mange store omvæltninger, der sker i denne tid. Vi har samlet bøger, der gør dig klogere på verden udenfor og hjælper dig med at sætte nyhedsstrømmen i perspektiv.

Læs mere