Forsiderne på Grønt med umami og velsmag, Grøn keto, Spis og gro, Kålkogebogen og Plus 40 minus 10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hjælp! Min yndlingsrestaurant holder lukket. Igen.

Fortvivl ikke! Når nu dine favoritspisesteder igen, igen må holde lukket, så fold dig ud hjemme i køkkenet. Måske et af dine nytårsforsætter kunne være at udfordre dig selv ved køkkenbordet, hvor du med en håndfuld lækre kogebøger kan blive inspireret af nye retter, nye smage og teknikker. Det er jo januar, så vi har udvalgt fem af vores lækreste, grønne kogebøger, der er fyldt med opskrifter, du får lyst til at prøve med det samme, og som giver et friskt skud inspiration til et sundere 2021. For vi kan da ligeså godt gøre det lidt sjovere at spise grønt.

Grøn keto

Grøn keto

Grøn keto genstarter dit stofskifte og giver dig maksimal fedtforbrænding, så du opnår et hurtigt og effektivt vægttab uden sult.

Du får:

 • ultrastabilt blodsukker, så du slipper for sukkercravings
 • masser af grøntsager, der fodrer din krop med vitaminer og mineraler og skaber et sundt og velfungerende tarmmiljø
 • boostet dit hormonsystem, så det kan bekæmpe kronisk inflammation og gøre din krop rask
 • sunde fedtstoffer til at bygge velfungerende hormoner og sunde celler med
 • 60 saftige opskrifter, der forvandler din krop til en slankere udgave

Grøn Keto er en 3-ugers kur, som gentages i så lang tid, du har brug for det til at opnå dit ønskede vægttab. Her er kun klimavenlige opskrifter med fjerkræ, fisk, æg, nødder, kerner, sunde fedtstoffer og masser af grønt.

Kuren er meget let at gå til og starter med moderat keto i den første uge, kombineret med periodisk faste i anden uge og 100% keto i tredje uge, hvor du kun forbrænder fedt som energi. Denne kombination giver dig et ekstra vægttab, lavere blodtryk, lavere niveauer af blodsukker og insulin samt sænker dit kolesteroltal.

Hver uge er der også en nydelsesdag, der giver dig plads til at hygge og til at være social.

Grøn keto – verdens sundeste måde at forbrænde fedt på!

PRIS269,95 kr.
Kålkogebogen

Kålkogebogen

Her er bogen, der kan kurere type 2-diabetes!

Kålkogebogen er bygget på Danmarks store forskningsprojekt MAXVEG. Og forskningsresultaterne er klare: Kål og rodfrugter og især de bitre sorter indeholder fyto-kemikalier, der kan kurere type 2 diabetes og beskytter mod hjertekarsygdomme.

Derfor har forskerne og diabetesforeningen i samarbejde med gastronomen Per Madrup udviklet 60 sunde og lækre opskrifter, der giver dig:

 • stabilt blodsukker
 • forbedrer din insulinfølsomhed
 • sænker dit kolesteroltal
 • fjerner de overflødige kilo
 • kurerer type 2 diabetes

Udover at få indsigt i den sundhedsmæssige effekt ved at spise kål og rodfrugter, så får du også et historisk perspektiv og viden om, hvordan du dyrker de gamle sorter. Hvilke bioaktive forbindelser der er i dem, og hvordan du lager og opbevarer grøntsager.

Så sæt dig til bordet og nyd de dejlige opskrifter og få indsigt i de mange veldokumenterede fakta.

PRIS249,95 kr.
Grønt med umami og velsmag

Grønt med umami og velsmag

Inspireret af forskellige madkulturer, som spiser meget grønt, f.eks. den asiatiske, giver forfatterne et videnskabeligt baseret svar på, hvordan man laver velsmagende mad af grønt, hvad enten det er planter, alger eller svampe. Udgangspunktet er den totale smagsoplevelse, som bygger på alle vores fem sansers interaktion med maden. Der er i bogen især fokus på, hvordan man kan tilberede mad af grønt, så det får velsmag (især umami) og en interessant og spændende mundfølelse, så man får lyst til ikke bare at spise grønt, men også at spise mere grønt.

Bogen giver en lang række tips til, hvordan man selv meget nemt kan lave mad af grønt, som bliver ensmagsmæssig oplevelse. Alle bygger de på egne erfaringer i køkkenet og videnskabelig indsigt i, hvad der giver maden smag og mundfølelse, og hvordan vi både fysiologisk og neurologisk opfatter en smagsoplevelse.

Den grønne bølge er over os, og ernæringseksperter, kendte kokke og repræsentanter for den vegetariske og veganske bevægelse har hver deres bud på, hvordan man tilbereder grøntsager. En grønnere kost fremhæves som en nødvendighed for både en mere klimavenlig og bæredygtig udnyttelse af jordens fødevareressourcer og for en måde at bekæmpe den kraftige vækst i kostbetingede sygdomme, især hjerte-karsygdomme, fedme og diabetes.

PRIS349,95 kr.
Spis & Gro

Spis & Gro

I Spis & Gro får du 70 velsmagende og næringsrige opskrifter både til babyen, der skal have sin første skefuld og til barnet, der er 1 år og kan spise stort set det samme som resten af familien.

Spis & Gro rummer også opskrifter til hele familien, så du undgår at skulle tilberede forskellige retter – alle kan spise det samme, blot i forskellige udgaver alt efter alder og spiseudvikling.

Bogen har fortællinger om barnets kost gennem tiden, under krige og under andre himmelstrøg – alt sammen til stunder med tid til eftertanke, imens der bag i bogen er et babyleksikon, hvor du hurtigt kan finde svar på spørgsmål samt råd og anbefalinger til barnets kost.

Spis & Gro hviler på Sundhedsstyrelsens anbefalinger og sundhedsfaglig, evidensbaseret viden om babymad.

PRIS249,95 kr.
Plus 40 minus 10

Plus 40 minus 10

Har du svært ved at tabe dig? Føler du dig ofte træt? Sover du dårligt? Bliver du let oppustet og får ondt i led og muskler?

Plus 40 minus 10 er til dig, som er fyldt 40 år, nægter at blive tyk og slap og gerne vil være slank, sund og stærk igen. 

Efter mange års erfaring med flere tusinde klienter ved forfatterne, hvordan kroppen kan drille, når du har passeret de 40 år. Du har svært ved at tabe dig, du er mere træt, får dårligere søvn, bliver let oppustet og har inflammation i kroppen. Derfor har forfatterne designet en kur, der hjælper dig til enkelt og effektivt at tabe 10 cm om livet, forbedre din søvn og smøre dine led.

Kuren veksler mellem boostdage, basisdage og dage med mininydelse og ‘all in’ nydelse. På den måde kan du stadig være social og spise en is med familien eller drikke en drink med veninderne og samtidig tabe dig. Men det kan let gå galt, og du kan miste motivationen. Derfor får du også redskaber til at tackle alle de svære perioder, der altid vil komme. 

I bogen møder du også gynækologen og idrætsforskeren, der fortæller dig, hvad din krop vil møde af forandringer de næste 15 år. Det er ikke småting, og derfor tager kuren også højde for det skift i dine hormoner, der allerede starter efter 35 år. 

Bogen giver dig:

 • 50 antiinflammatoriske opskrifter, madplaner og indkøbslister
 • redskaber til at holde fokus og motivation både under og efter kuren
 • et tarmboost som hjælper dig, der slås med oppustethed og uregelmæssig afføring 
 • et træningsboost-program, som styrker din krop og gør dine led stærke
 • et mentalboost til dig, der skal huske at trække vejret og træne tålmodigheden 

 Det perfekte vægttab! Til dig, som vil holde dig ung hele livet.

PRIS249,95 kr.