Læs artiklen

Giv januar thrill på med en ny ægteskabskrimi

Giv januar thrill på med en ny ægteskabskrimi

Canadiske Shari Lapena er fra nytår igen aktuel på dansk. I domestic noir-thrilleren EN FREMMED I HUSET er der smæk på den ulmende, ægteskabelige uhygge. Romanen er Lapenas anden udgivelse på dansk – sidste år udkom hendes danske debut, bestselleren NABOPARRET.

Hvem ville flygte i panik fra et lykkeligt hjem? 

Du venter på, at din elskede mand kommer hjem fra arbejde. Du er i gang med at lave aftensmad og glæder dig til at høre om hans dag. 

Det er det sidste, du husker. 

Du vågner op på hospitalet uden nogen anelse om, hvordan du havnede der. De siger, at du var skyld i en ulykke. Du kørte galt i den mest farlige og kriminielle del af byen, hvor du aldrig har sat dine ben før. 

Det er udgangspunktet i EN FREMMED I HUSET, Shari Lapenas opfølger til domestic noir-thrilleren NABOPARRET, der blev hendes store gennembrud og er solgt i hele verden. 

EN FREMMED I HUSET strøg ved udgivelsen i USA og England direkte ind på henholdsvis New York Times’ bestsellerliste og Sunday Times’ ditto. 

»Dragende og aldeles realistisk, og man kan ikke regne plottet ud«, skrev Daily Mail, mens The Times skrev: »Spændingen er høj til allersidste fantastiske side« om EN FREMMED I HUSET.

Canadiske Shari Lapena arbejdede som advokat og engelsklærer, inden hun begyndte at skrive. NABOPARRET, der udkom på dansk i 2016, var hendes første thriller - efter udgivelse af to romaner - og hendes debut på dansk.

Redaktionen anbefaler: