34_checkmark

Fragt kun 29,95 kr. 

Romantiske julebøger: Den perfekte julegave – også til dig selv!

Er der noget bedre end ild i pejsen, kopper med varme drikke og måske en lille mistelten til at skabe en romantisk stemning? Så skulle det måske være en af disse romantiske julebøger fulde af kærlighed, kys og kulde.

Romantiske julebøger

Tag for eksempel med til JUL PÅ STONY CROSS MANOR, hvor Lisa Kleypas inviterer dig ind i en romantisk verden af passion og smukke kjoler i 1800-tallets England.

 

Hvis du er mere til det vindblæste, kolde og helt vidunderlige Skotland kan du med Jenny Colgan og hendes heltinde Flora MacKenzie besøge øen Mure i både JUL PÅ DEN LILLE SKOTSKE Ø og JUL PÅ ØENS HOTEL. Bøgerne rummer sorg og lykke, kærlighed og venskab og, selvfølgelig, en rigtig god julestemning.

 

Kan julen bare ikke blive sød nok, kan du også rejse ind i Jenny Colgans smagfulde fortællinger, hvor slik, kage og andre gode sager er i centrum. I ROSIE HOPKINS’ SØDE JUL er Rosie travl i sin propfyldte slikbutik op til jul, og i JUL I DET LILLE BAGERI PÅ STRANDPROMENADEN bager Polly på livet løs, mens den lille ø er i gang med at gøre klar til alle julens festligheder – og komplikationer.

 

I Lucinda Rileys ENGLETRÆET udforskes tab og kærlighed midt i julens hvide sne. Her vender kvinden Greta tilbage til sit gamle hjem, hvor hun ikke har været i 30 år. Men fortiden er ikke altid lige let at se i øjnene i denne roman, der er lige dele hård og blød, realistisk og romantisk.

 

Er du mere i humør til at le dig igennem julen, er der bestemt også rig mulighed for det. I EN SHOPAHOLICS JUL kaster Sophie Kinsellas skønne, shoppe-glade heltinde Becky sig ud i den ultimative udfordring: at holde den perfekte jul! Men med ekskærester, julegaveønsker og en lillesøster, der er klar til at påpege præcis, hvor lidt bæredygtig julen er, er det ikke altid lige nemt.

 

I KOLDE, HVIDE VINTERNÆTTER af Christoffer Holst er den perfekte jul heller ikke lige om hjørnet. Cilla Storm og hendes bedste veninde Rosie er taget til en skihytte den smukke, idylliske by Idre for at fejre en stille og rolig jul. Men som det ofte går med de to, bliver julen alt andet end stille og rolig, da en ung mand findes død under mystiske omstændigheder. Og Cilla og Rosie har jo aldrig sagt nej til et mysterium – heller ikke i julen. Den perfekte julebog til dig, der leder efter både humor, romantik og lidt mordmysterie.

Jul på Stony Cross Manor

Jul på Stony Cross Manor

Og så var der julen, hvor Lilian og Daisy Bowmans bror, den amerikanske velhaver Rafe Bowman, kom til London med henblik på at indgå ægteskab. De to søstre havde nemlig begge fundet ægtemænd og bosat sig i England, og  Rafe havde udset sig Lady Natalie - en kvinde fra en af det engelske aristokratis fornemme familier. Et ægteskab, der skulle styrke hans forretningsmæssige ambitioner. Men to ting spærrede vejen. Den ene var Lady Natalies kammerpige, Hannah, der ikke fandt, at Rafe var et passende og pålideligt parti for hendes frøken … og den anden var Rafes passion for en kvinde, som han ikke ønskede - og som han slet ikke kunne få. Til sidst kunne julefreden dog sænke sig over Stony Cross Manor, hvor Lilian Westcliff havde inviteret sin søster, sine to veninder Annabelle og Evie med mænd og børn til at fejre højtiden hos sig og Lord Marcus. Femte og afsluttende bind i Lisa Kleypas' populære Wallflowers-serie.

Pressen skriver:

» […] hvis du både kan lide gamle slotte, lange beskrivelser af flotte kjoler og endnu længere beskrivelser af våde kys og ditto lange, faste knald, så er din jul reddet af Jul på Stony Cross Manor.«
Femina

***** – Familie Journal


»Underholdende roman med stærke mænd, dånende kvinder og blid erotik.«
– Marie Sjøblom, lektør

PRIS152,95 kr.
Jul på den lille skotske ø

Jul på den lille skotske ø

Tag med Flora MacKenzie tilbage til den lille skotske ø Mure, der ved juletid er kold, forblæst og fuldstændig vidunderlig.

Julen står for døren, og nu skal der hygges med familie og venner foran brændeovnen med en god kop te og en whisky … medmindre man, som Flora, er blevet gravid med sin tidligere chef, Joel, og nu er bange for at fortælle ham det. Julen burde jo være glædens højtid, men vil Joel nu også blive glad for den gode nyhed?

Det er også første gang, øens læge Saif skal holde jul på den vindblæste ø langt mod nord. Efter at være flygtet fra Syrien er han nu endelig sammen med sine to sønner igen – dog uden sin kone, der stadig er meldt savnet. Vil det mon nogensinde lykkes den lille familie at opnå lykke og en smule julefred?

Pressen skriver:
»Den helt perfekte sammensætning af drama, humor og kærlighed«
– Bogblogger.dk

PRIS249,95 kr.
Jul på øens hotel

Jul på øens hotel

På den lille, fjerntliggende og helt vidunderlige ø Mure står julen for døren. Øens gamle hotel skal snart slå dørene op igen, og Flora og Fintan knokler for at få det hele til at lykkes. Mon de når det i tide?

Flora MacKenzie er bekymret for sin bror Fintan, der er i sorg over at have mistet sin livspartner Coltan. For at lindre sin brors sorg beslutter Flora at hjælpe med at istandsætte øens hotel, der var Coltans hjertesag. Sammen kan de måske forvandle den faldefærdige ruin til en hyggelig oase med god mad og knitrende ild i pejsen?

Men at drive et hotel er ikke helt så enkelt. Og det gør ikke sagen lettere, at Flora er nybagt mor. De eneste, som viser interesse for at komme til øens hotel og arbejde, er en fransk kok med et iltert temperament, en forkælet norsk køkkendreng, som ikke er den, han giver sig ud for at være, og en usædvanligt genert køkkenassistent, der rødmer, så snart nogen taler til hende.

Kan denne brogede flok stå sammen og gøre det, der skal til, for at juleglæden kan sprede sig på øens hotel? 

Pressen skriver: 

»Et skønt gensyn med Flora og alle beboerne på den hyggelige ø«
 - Lektørudtalelse

»SÅ er det jul og julehygge for mig«
 - Mydailyspace.dk

»En fantastisk juleroman«
 **** - Bogens liv

PRIS224,95 kr.
Rosie Hopkins' søde jul

Rosie Hopkins' søde jul

I denne skønne julebog tager Rosie Hopkins dig med tilbage til hyggelige Lipton, hvor hun har travlt i sin slikbutik og forbereder sig på at skulle holde en ganske særlig jul.

Rosie Hopkins glæder sig til at fejre jul. Hendes slikbutik er propfuld af rød- og hvidstribede sukkerstokke, bunker af turkish delight, fyldte chokolader og sukkerklistrede børn. Hun skal bruge juledagene med sin kæreste, Stephen, og hendes familie fra Australien har også meldt sin ankomst.

Men midt i det hele rammes det lille samfund af en tragedie, og med den vælter Rosies planer. For vil hun og Stephen egentlig det samme? Og er det helt sikkert, at hendes fremtid ligger i Lipton? Mens sneen daler og julen nærmer sig, må Rosie overveje, om det, der er bedst for hendes lille butik, også er det bedste for hende.

PRIS134,95 kr.
Jul i det lille bageri på strandpromenaden

Jul i det lille bageri på strandpromenaden

Skøn afslutning på Jenny Colgans populære serie. Hjemme hos Polly, Huckle og søpapegøjen Neil forbereder de sig på en stille jul, men på Mount Polbearne går tingene sjældent som planlagt, og Polly må kæmpe det bedste, hun har lært, for at holde sammen på alt det, hun holder af.

På den lille ø er beboerne ved at gøre klar til jul. Byens snoede gader er blevet pyntet med festlige dekorationer, familie og venner samles om vinterens traditioner, og Polly bager på livet løs. Hun glæder sig til juleaften, hvor hun kan krybe sammen foran brændeovnen med sin kæreste, Huckle, og et krus varm chokolade.

Men da Pollys bedste veninde, Kerensa, dukker op med en hemmelighed, der truer det liv, Polly og Huckle har bygget op sammen, virker det hele ikke længere så enkelt. Og det bliver endnu mere kompliceret, da en gammel kending fra Pollys fortid pludselig gør indtog i hendes liv igen. Polly står over for store problemer, og selv ikke bagning hjælper på hendes humør. Spørgsmålet er, om hun kan få alting tilbage på sporet, inden det bliver jul?

Pressen skriver: 

»Medrivende (...) en vaskeægte juleroman.«
**** - Femina 

»Endnu en perle til samlingen.«
***** - Bogens liv 

PRIS134,95 kr.
Engletræet

Engletræet

Endnu en stor, skøn fortælling fra forfatteren til Orkideens hemmelighed og Midnatsrosen om tab og kærlighed og om at turde se fortiden i øjnene.

Over tredive år er gået, siden Greta sidst har set sit tidligere hjem, det smukke gamle gods Marchmont Hall, som ligger idyllisk i Wales' bjerge. Men Greta lider af hukommelsestab som følge af en tragisk ulykke, så da hun vender tilbage til godset for at holde jul hos sin gamle ven David Marchmont, kan hun intet huske om sit liv på stedet.

Under en tur i godsets park falder Greta over en gravsten mellem træerne. Hun bøjer sig ned for at feje sneen af stenen og opdager, at den tilhører en lille dreng, der tilsyneladende er hendes søn - en søn, hun ingen erindring har om.

Greta er dybt chokeret, men går nu i gang med brik for brik at afdække sin egen fortid, som viser sig at gemme på så forfærdelig en hemmelighed, at det måske er bedst at blive ved med at glemme.

 

Pressen skriver:

»Jeg har med stor fornøjelse læst Lucinda Rileys tidligere romaner. ’Engletræet’ er klart den bedste. Noget af virkelighedens hårdhed og ondskab har sneget sig ind i hendes ellers så bløde og romantiske fortællestil. Og det klæder historien. Der er mere bid og mere nerve end i de øvrige af hendes romaner.«

– Lene Jensen, Litteratursiden.dk

PRIS134,95 kr.
En shopaholics jul

En shopaholics jul

Becky har nærmest lagt shoppingen på hylden, efter at hun og hendes familie er flyttet ud af London. For altså, onlineshopping er jo ikke rigtig shopping, vel?

Og i år skal Becky og Luke ovenikøbet holde jul. For første gang. Nogensinde. Hvor svært kan det være?

Det viser sig, at udfordringerne står i kø i form af en gammel rockstjerne-ekskæreste, der pludselig dukker op, meget specifikke juleønsker fra samtlige gæster og en lillesøster, der ikke afholder sig fra at påpege, hvor lidt bæredygtig julen er. Og så er årets musthave-julepynt udsolgt! For ikke at tale om det evige spørgsmål: Hvad skal man give sin mand i julegave? Intet skal stå mellem Becky og den perfekte gave til Luke. Heller ikke selvom den viser sig at være præmien i et lotteri, der finder sted i en hæderkronet, gammel klub, hvor kvinder ingen adgang har. Så sørger man da bare for at få ændret reglerne, ikke?

Med vanlig opfindsomhed og gåpåmod kaster Becky sig ud i den ultimative udfordring: at holde den perfekte jul!

PRIS224,95 kr.
Kolde, hvide vinternætter

Kolde, hvide vinternætter

Juleflirt, varm gløgg og blodpletter i sneen …

Det er december, og Cilla Storm er rejst til den idylliske, sneklædte by Idre. Hun kan slet ikke vente, til julestemningen vil sænke sig over den hyggelige skihytte. Og ja, det havde været fuldendt juleromantik, hvis kæresten, Adam, kunne komme med, men veninden Rosie er nu slet ikke en dårlig erstatning. De to veninder får hurtigt selskab af en charmerende pistevagt med et godt øje til Rosie, som påstår, at en enkelt øl ikke er en date …

Men vinterharmonien brydes brat, da en ung mand bliver fundet død under mistænkelige omstændigheder. Cilla og Rosie beslutter sig for at undersøge sagen, og sporene fører dem til en liebhavervilla ejet af en stenrig og gådefuld familie.

Hvad skete der den skæbnesvangre, kolde vinteraften? Hvad foregår der bag familiens lukkede døre? Og kan de nå at opklare mysteriet inden jul?

Kolde, hvide vinternætter er tredje, selvstændige del af den hyggelige og romantiske krimiserie om den nysgerrige journalist Cilla Storm.
 

”Den perfekte blanding af krimi og hyggelig feel good.” – Läsa & Lyssna

”Christoffer Holst er en mester indenfor sin genre … Kolde, hvide vinternætter er spændende og morsom, nervepirrende og hyggelig, og ikke mindst medrivende.” – I Hyllan

PRIS179,95 kr.
Jul 2020 - De store romaner
Anbefalinger

Historiske romaner, du kan give i julegave

12-11-2020

Hvad giver man i julegave til folk, der har alt? Hvad med en tidsrejse? Årets store historiske romaner tager dig tilbage til alt fra Middelalderen til tiden under Anden Verdenskrig med så stærkt researchede historier, at de kravler helt ind under huden. Giv en stor historisk roman til din far eller til dine bedsteforældre (og se, om du ikke selv må låne den bagefter).