Læs artiklen

RO PÅ - Fremtiden er din, du bestemmer selv

RO PÅ - Fremtiden er din, du bestemmer selv

Kom-kom-kom! Unge har travlt. De skal skynde sig at vælge en fremtid og få gode karakterer, så de kan skynde sig ud og få en flot karriere. Hvordan undgår man stress, frafald og tristhed? Camilla Skovgaard har prøvet det hele. Nu har hun skrevet en bog til inspiration for alle de pressede unge.

Camilla Skovgaard studerede statskundskab. Hun fik gode karakterer og havde alle forudsætninger for at slutte prestigestudiet af med et diplom, der åbnede alle de døre, hun måtte have lyst til at gå ind ad. 

Problemet var bare, at alting gik for stærkt. Hendes kamp for at leve op til sine egne og omverdenens forventninger kulminerede i stress og endte med, at hun droppede kandidatstudiet og startede forfra med sine fremtidsplaner.

At hun gav sig selv denne gave – tid til at tænke og træffe beslutninger med hjertet – er den 35-årige Camilla Skovgaard glad for i dag. Og hun vil gerne hjælpe andre unge til at undgå stress og træffe sunde studie- og karrierevalg.

Bogen er et opgør med vor tids præstationssamfund og tesen om, at unge skal skynde sig med at beslutte deres fremtid.

RO PÅ er en inspirationsbog til unge som: 

- Føler sig pressede til at skynde sig i gang med et studie, selvom de ikke er klar
- Har svært ved at finde det rigtige studie eller dét, de brænder for
- Er gået død i studiet eller karrieren

Bogen er fuld af gode råd og bygget op omkring en stribe case-historier. TV-værten Gertrud Højlund, fodboldstjernen Søren Larsen, tidligere minister Astrid Krag og en stribe studerende og erhvervsfolk – mennesker der har truffet atypiske valg og fundet en retning. Med sjælen i behold. 

Camilla Skovgaard holder til daglig foredrag om studievalg og stress og håber, at bogen vil være en inspiration for unge.

”Det er jo en generation, der er optaget af at komme videre. Og som presses fra mange sider for at skynde sig gennem studierne. Men vi glemmer, at ungdommen er en vigtig tid, som har en værdi i sig selv, og som ikke bare handler om at præstere, men om at finde ud af, hvem man er og at lære at træffe valg, som man kan trives med”, siger hun.

Find bogen her

Tilføj til ønskeliste

Ro på

Camilla Skovgaard