Læs artiklen

Christina Hagen og Mikkel Frey besøger fortiden

Christina Hagen og Mikkel Frey besøger fortiden

Christina Hagens bog, KORREKTHEDSBIBELEN, er en samling af formaninger, henstillinger og rasende skældud. Journalist Mikkel Frey og forfatter Christina Hagen har kendt hinanden i 15 år. I forbindelse med udgivelsen af Christinas bog har de to mødtes for at optage fire podcasts på fire steder, der har betydning for KORREKTHEDSBIBELEN: Christinas gamle folkeskole, HerningCentret, Østjyllands Statsfængsel og udgivelsesreceptionen for KORREKTHEDSBIBELEN i København.

KORREKTHEDSBIBELEN (1:4) – CHRISTINA HAGEN I SKOLE

I første afsnit tager Christina Hagen tilbage til sin gamle folkeskole. En oplevelse i en religionstime har været en drivkraft i skrivningen.

Lyt med her: Apple Podcasts // Spotify

KORREKTHEDSBIBELEN (2:4) – CHRISTINA HAGEN I HERNINGCENTRET

I andet afsnit går parrets tur til HerningCentret. Et sted som ofte bliver udskammet af parnasset, men lige dér slapper Christina Hagen af.

Lyt med her: Apple Podcasts // Spotify

 

KORREKTHEDSBIBELEN (3:4) – CHRISTINA HAGEN I FÆNGSEL

I tredje afsnit tager Christina og Mikkel til Østjyllands Statsfængsel. Et sted, hvor Christina en gang besøgte en morder for at forstå sig selv bedre.

Lyt med her: Apple Podcasts // Spotify

 

KORREKTHEDSBIBELEN (4:4) – EXIT

I det fjerde afsnit tager podcasten og Christinas forfatterskab en uventet drejning. Afsnittet er optaget den 1. februar, hvor der er reception for KORREKTHEDSBIBELEN på scenen Revolver på Teater Republique på Østerbro i København.

Lyt med her: Apple Podcasts // Spotify