Læs artiklen

Skab din egen billedfortælling med Picta

Skab din egen billedfortælling med Picta

Det er ikke kun i romaner, vi finder den gode fortælling. Det siges, at et billede siger mere end tusind ord, da der bag et enkelt fotografi kan gemme sig massevis af oplevelser, følelser og erfaringer. Med Picta er det muligt at skabe din egen fortælling ved at samle dine bedste og mest minderige billeder i en fotobog.

Bliv forfatter til din egen fotobog og fortæl præcis den historie, du har på hjerte. Måske er det fortællingen om din seneste rejseoplevelse eller gode stunder med familien, som du gerne vil have på tryk? Du kan også lave din egen barnets bog, hvor du fortæller historien om din lille dreng eller pige – fra graviditeten til de første små skridt. Har du en kok gemt i maven, kan du sågar bruge Pictas fotobogssoftware til at lave din egen kogebog, som kombinerer dine personlige opskrifter med dine egne madbilleder. 

Uanset hvilken historie, du gerne vil fortælle, er Picta det kreative værktøj, som får dine billeder til at leve. Du bestemmer selv, hvor meget tid du vil bruge på din fotobog - selv de korteste projekter vil blive unikke og smukke. Med vores brugervenlige designsoftware er det nemlig nemt og enkelt at sammensætte din personlige billedfortælling, f.eks. ved at eksperimentere med farver, skrifttyper og grafik. Når du har designet og bestilt varen, leverer Picta indenfor få dage.    

Bag Picta står Gyldendal, der er Danmarks største og ældste forlag. Vi har udgivet bøger siden 1770, og vores mangeårige erfaring gør, at du altid kan forvente at få leveret et produkt lavet med omhu og i højeste kvalitet. F.eks. er Pictas fotobøger garnhæftet og indbundet i hardcover, da vi mener, det skaber det mest holdbare produkt – og så kan du nyde din billedfortælling, som var det en rigtig bog. 

Mangler du inspiration til at komme i gang? Så læg vejen forbi Pictas hjemmeside og se vores store udvalg af unikke fotoprodukter. Foruden fotobøger kan du nemlig også lave plakater, krus, kalendere og madkasser, der alle kombinerer dine billeder med et flot design. 

På sitet finder du også inspiration til personlige gaver fyldt med historier og minder. Giv f.eks. bedsteforældrene en fotobog med billeder af børnebørnene eller forær din far et krus på fars dag. Uanset om der er tale om fødselsdage, højtider eller andre særlige øjeblikke, vil en personlig fotogave med garanti puste nyt liv i dig og dine kæres fælles historie. 

 

Redaktionen anbefaler