Læs artiklen

Historien om fænomenet Morten Strunge er en iværksætterberetning om at satse alt, tabe alt, udfordre de store og vinde ... til sidst

Historien om fænomenet Morten Strunge er en iværksætterberetning om at satse alt, tabe alt, udfordre de store og vinde ... til sidst

Med sine blot 32 år har Morten Strunge nået mere end de fleste andre 32-årige. Han står bag selskaberne Onfone, Mofibo og Plenti, som har indbragt ham en formue – uden anden uddannelse end sin studentereksamen. Erhvervsjournalist Jakob Skouboe fortæller den eventyrlige iværksætterhistorie om at tabe det hele (også forældrenes formue ...) og at vinde stort.

I 2011 blev Morten Strunge et kendt navn og ansigt i brede erhvervskredse: I en alder af 25 solgte han teleselskabet Onfone til TDC for et trecifret millionbeløb. 

Inden han blev 30, havde han stiftet og solgt bog-streamingtjenesten Mofibo til svenske Storytel. Og i efteråret 2017 foretog da 31-årige Morten Strunge sit tredje store salg af en virksomhed, da TDC købte teleskabet Plenti.

Forfatter og erhvervsjournalist Jakob Skouboe ruller i biografien MORTEN STRUNGE beretningen om Morten Strunges kometkarriere ud. 

Han fortæller historien om de tre store virksomhedssalg og taler med de involverede parter – både dem, der har støttet ham, og dem, der har stødt sig på den vitale iværksætter. Gennem hele bogen kommenterer og beretter Morten Strunge selv om, hvad der skal til, hvordan det er foregået, og om de særlige omstændigheder, ikke mindst familiemæssigt, der har været afgørende for succesen.

Morten Strunge fortæller også om nedturene undervejs – f.eks. når man som teenager sidder med milliongæld, ens idéer kommer til at ruinere forældrene, eller når man er nødt til at give ens bror en fyreseddel. 

Til sidst i bogen finder man en fyldig guide til vordende iværksættere. Her deler Morten Strunge ud af sine erfaringer og giver konkrete råd til, hvad man har brug for, hvis det skal lykkes – lige fra idéplanet til den dag, man står med penge i hånden.

Køb bogen her

Tilføj til ønskeliste

Morten Strunge

Jakob Skouboe

Se Morten Strunge forklare bogstreamingtjenesten Mofibo (da han stod i spidsen for det): 

 

Artikel

De unge kimer Blachman ned: Der er en Tine Bryld-agtig stemning over det

På side 14 i Thomas Blachmans bog LÆNGE LEVE DEN KREATIVE MASSE har den storsnakkende musiker og nyudklækkede skolepolitiker skrevet sit telefonnummer – bare hvis der var noget, læserne havde lyst til at spørge om. Det var der.

Læs artiklen her