Anders Morgenthaler & Marie Louise Tüxen: Helle Erobreren

Anders Morgenthaler & Marie Louise Tüxen: Helle Erobreren

HELLE EROBREREN er en rablende vanvittig, underholdende og morsom roman om en ikke helt almindelig kvinde, som kaster sig ud i det helt store bedrag for at få sit liv tilbage, opfylde sin datters drømme og vinde den store kærlighed. Bogen udkommer den 29. marts 2019.

HELLE EROBEREN er fortællingen om en slagter, som udgiver sig for at være kirurg, og som for at opretholde bedraget ikke bare må gense samtlige afsnit af Greys hvide verden, men også hacke/svindle/stjæle sig til en anden kvindes identitet, afpresse sin bedste ven og Klaus Riskær, gøre sig til meget nære venner med en polsk håndværkers tæer, spille døvstum i en polsk bank og – nå ja, operere på en perlerække af levende mennesker.

Anders Morgenthaler er filminstruktør og tegner og særligt kendt for sit samarbejde med Mikael Wulff. WulffMorgenthalers striber bliver dagligt udgivet i omkring 400 aviser verden over, og de har hundredetusindevis af følgere over forskellige platforme sammen med hundredetusindevis af solgte kalendere gennem årene.

Malou Tüxen debuterede i 2017 med romanen Jeg ser mig selv som rytmisk på forlaget Vild Maskine. Hun lever af at skrive tv-drama med Mikael Wulff.