Læs artiklen

Denne kalender parrer litteraturfans med bogarrangementer i nærheden

Denne kalender parrer litteraturfans med bogarrangementer i nærheden

Hvis du gerne vil ud i virkeligheden og høre ordene, mærke hypen og forstå forfatterne, så brug Kalender for læseheste. Her deles arrangementer i hele landet om skønlitteratur for børn, unge og voksne med dem, der bor tæt på hvor de afholdes.

Kunne denne tankerække være formuleret af dig:

»Gid jeg kunne gå til flere arrangementer om bøger med dem, jeg godt kan lide at hænge ud med. Men vi aner ikke hvor eller hvornår der sker noget tæt på os!«

Ja? Så er der godt nyt!

Gyldendal har lanceret en kalender på Facebook for kulturforbrugere, der gerne vil ud i virkeligheden og opleve litteraturen.

LINK > Find Kalender for læseheste her

Kun spændende arrangementer, som du befinder dig i nærheden af, vil dukke op i dit newsfeed. Således slipper du for at høre om forfatterforedrag i København, hvis du bor i Lemvig, bogbyttebørser i Aalborg, hvis du bor i Tønder osv.

Sådan fungerer vores målrettede opdateringer:

Når vi sender et arrangement ud i kalenderen, så afgrænser vi rækkevidden, så opslaget kun dukker op i en vis radius af det sted, arrangementet afholdes. Følgere, der befinder sig inden for den radius, vil få opslaget at se, når de logger på Facebook – andre vil ikke.

Her trækker vi på Facebooks maskineri, der kan se hvor folk logger på fra; vi har ikke selv adgang til oplysninger om vores følgeres adresser eller bevægelser rundt omkring i landet.

LINK > Find Kalender for læseheste her

Kender du til et svedigt arrangement, som du gerne vil have os til at sende ud, så send dit tip hertil: laesehesten@gyldendal.dk.

Forfattere og bogprofessionelle på tværs af forlag, geografi og boghandlere opfordres til at tippe kalenderredaktionen om arrangementer om skønlitteratur for børn, unge og voksne.

Det er ikke et krav, at arrangementet er knyttet til forlaget Gyldendal, selv om det er os, der kuraterer. Medsend altid links, når der tippes – for eksempel til arrangementets Facebook-event eller en hjemmesides arrangementsbeskrivelse, hvor interesserede kan få svar på praktiske spørgsmål.

Redaktionen anbefaler: