Læs artiklen

»Jeg er 100 procent imod prostitution«: Forfatter siger dramatisk farvel til antiheltinden Elvira

»Jeg er 100 procent imod prostitution«: Forfatter siger dramatisk farvel til antiheltinden Elvira

Med romanen HAPPY HOUR afslutter forfatteren Anne-Sophie Lunding-Sørensen den dramatiske og underholdende historie om bordelmutteren Elvira. 

Elvira Gregersen er en stærkt overvægtig og officielt kronisk arbejdssky kvinde, der tidligere har været telefondame på et bordel. Nu er hun blevet en slags selvstændig erhvervsdrivende, der i det skjulte ejer en indbringende forretning, hvor hun lejer værelser ud i en lejlighed i Glostrup til prostituerede. 

I HAPPY HOUR, der er tredje selvstændige bind i trilogien om Elvira, tilbydes hun at udvide business med en luksuslejlighed i den mondæne del af København K for også at tiltrække velhavende kunder.

Men i kriminelle kredse kommer intet gratis.

Find hele serien her

Bøgernes forfatter, Anne-Sophie Lunding-Sørensen, fortæller: 

»Prostitution har fungeret som underholdende bagtæppe for de to første bøger, HAPPY ENDING og HAPPY FAMILY. Men her i tredje bog var det nødvendigt for mig, at Elvira tog et opgør med miljøet. For jeg er 100 procent imod prostitution. Derfor har jeg tvunget mig selv og nu også læserne til at stikke snuden endnu mere ned i tematikken, for prostitution har store menneskelige omkostninger. Ideen om at prostitution er et slags erotisk frirum, gælder kun for ganske få. Langt de fleste får slemme følgeskader af at arbejde som prostitueret«.

At Anne-Sophie Lunding-Sørensen med HAPPY HOUR siger farvel til Elvira og hendes brogede omgangskreds, har hun det fint med:

»Elvira får den sortie, jeg gerne vil have, og det sker med et brag«, fastslår forfatteren om seriens sidste bind, hvor vi også møder bl.a. en stressramt rocker, en korrupt politimand og selfie-besat teenager.

Find alle forfatterens bøger her

Helt farvel til Elvira er det nu ikke, for filmselskabet SAM Productions arbejder på en tv-serie-filmatisering, hvor der senest er indgået aftale med en manuskriptforfatter, ligesom selskabet har modtaget manuskriptstøtte. 

Anne-Sophie Lunding-Sørensen debuterede som forfatter i 2010 med romanen LETTE REJSENDE. I 2014 fulgte romanen FALD, og i 2016 indledte hun Elvira-trilogien med HAPPY ENDING, der i 2018 blev efterfulgt af HAPPY FAMILY.

 

Artikel

Millioner har læst storværket bag kommende HBO-serie: Et dystert terrorkapitel i Spaniens nyere historie foldes ud i ny roman

PATRIA har solgt næsten en million eksemplarer i den spansktalende verden og lander i 2020 som miniserie på HBO Europe. Nu er romanen ude på dansk - læs de første reaktioner fra danske læsere her.

Læs artiklen her