Brinkmann: »Døden er livets horisont« ... og alle de andre guldkorn fra efterårets første #forfattermorgen

Brinkmann: »Døden er livets horisont« ... og alle de andre guldkorn fra efterårets første #forfattermorgen

31. august 2016 kickstartede hospitalspræst Lotte Blicher Mørk og psykologiprofessor Svend Brinkmann - begge bogaktuelle - efterårets ugentlige Gyldendal-serie, #forfattermorgen. Se samtalerne og læs mere om arrangementerne her.

Se Svend Brinkmann og Lotte Blicher Mørk fortælle om deres nye bøger til #forfattermorgen i videoen herunder. Interviewet med hospitalspræst Mørk begynder 1:02, interviewet med professor Brinkmann 17:01.

KØB ELLER KIG: På en måde skal vi dø af Lotte Blicher Mørk
KØB ELLER KIG: Ståsteder af Svend Brinkmann

HVAD er #forfattermorgen?
Til #forfattermorgen byder vi læserne og aktuelle forfattere indenfor på det gamle forlag til hyggelige morgensessioner med gratis kaffe og croissanter. Det koster ikke noget at deltage, og man kan købe bøgerne med rabat (mobilepay).

#forfattermorgen finder sted hver onsdag i efteråret på forlaget Gyldendal. Hold øje med os på Facebook og Instagram for de næste navne på plakaten.

Vi sender live fra hvert arrangement på Facebook, så man har mulighed for at deltage, selv om ikke kan møde op. Efterfølgende lægger vi videoen op på vores Facebook-væg og ud på vores hjemmeside.

Husk at fortælle dine læsevenner om #forfattermorgen!

Redaktionen anbefaler: