Gyldendals nyhedsbrev - tilmeld dig her

Gyldendals nyhedsbrev - tilmeld dig her

Gyldendals nyhedsbrev er den bedste måde at holde sig opdateret, hvis man længes efter overblik over de lærerige, tirrende, dirrende, overraskende og frem for alt interessante bøger.

Skriv dig op her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et overblik over nye bøger og aktiviteter, der bringer dig tættere på dine yndlingsforfattere.

Her er frekvensen på Gyldendals nyhedsbrev:

En gang om måneden sender vi dig på e-mail et overblik over de nyeste bøger inden for genrerne romaner, krimier, digte, biografier, historiske bøger og andet spændende.

Derudover vil vi løbende holde dig opdateret. Måske vil vi forære dig et gratis uddrag af en ny bog, måske har vi publiceret et spændende interview med en forfatter, vi tror, du vil holde af.

Det kan også være, at vi vil fortælle om aktiviteter, hvor du kan møde dine yndlingsforfattere, eller at vi vil tippe dig med gode fif inden for områder, som vores forfattere er eksperter på - for eksempel haven, indretning, mode, sundhed eller lignende.

Det er nemt at afmelde sig Gyldendals nyhedsbrev. Allernederst i hver e-mail findes en »Afmeld«-knap.

Når du bekræfter din tilmelding, accepterer du samtidig Gyldendals privatlivspolitik. Med din tilmelding accepterer du derfor, at vi må behandle dine oplysninger i overensstemmelse med disse vilkår. Læs vilkårene på gyldendal.dk/privatlivspolitik.

Gyldendals nyhedsbrev? Ja tak!

Skriv dig op her.