Diana Gabaldon: Et pust af sne og aske

Diana Gabaldon: Et pust af sne og aske

ET PUST AF SNE OG ASKE er fortsættelsen af sagaen om skotten Jamie Fraser fra det 18. århundrede og hans tidsrejsende kone Claire fra det 20. Det femte bind i OUTLANDER-serien udkommer den 10. april 2019.

Året er 1772, og splittelsen mellem Storbritannien og dets amerikanske kolonier har fået alle til at tænke på et frygtindgydende ord: ordet revolution. I det skovrige North Carolina har man allerede fået de første varsler om voldeligheder, og huse er blevet sat i brand og brændt ned til grunden. For at bevare kolonien for den britiske kong George III beder koloniens guvernør sin ven Jamie om at samle indbyggerne og genoprette freden. Men Jamie nyder det privilegium – eller lider under den byrde – at vide, at det er umuligt at undgå den kommende krig.

Claire har fortalt ham, at kolonierne vil forene sig og gøre oprør mod kongemagten, og at resultatet bliver uafhængighed og død eller landsforvisning for alle britiske loyalister. Og der også et andet problem. Claire har fundet et avisudklip fra 1776, der fortæller om Jamies død. Med sin brede episke fortælling, sine mange historiske detaljer og romantiske eventyr er ET PUST AF SNE OG ASKE alt det, som Diana Galbaldons mange læsere elsker og forventer.

ANDRE BØGER AF DIANA GABALDON

Tilføj til ønskeliste

Det brændende kors

Diana Gabaldon

Tilføj til ønskeliste

Den engelske kvinde

Diana Gabaldon

Tilføj til ønskeliste

En guldsmed i rav

Diana Gabaldon

Tilføj til ønskeliste

Den rejsende

Diana Gabaldon

Tilføj til ønskeliste

Trommer i det fjerne

Diana Gabaldon

Diana Gabaldon har kandidatgrader i både zoologi og marinbiologi såvel som en ph.d. i adfærdsøkologi, og arbejdede tolv år som universitetslektor, inden hun gav sig til at skrive på fuld tid. Hendes tidligere udgivelser tæller alt fra videnskabelige artikler til tegneseriehistorier for Walt Disney såvel som de prisbelønnede OUTLANDER-romaner. Hun er desuden medproducer og rådgiver på tv-serien OUTLANDER.