34_checkmark

Fragt kun 29,95 kr. 

Skal barnets boggave være den prægtigste i stakken?

Man går aldrig galt i byen med en god bog. Men hvis du gerne vil give en gave, der trækker lidt ekstra opmærksomhed, har vi en flot samling af pragtbøger, der tilføjer i forvejen vidunderlige for børn og unge fortællinger lidt ekstra kapow.  

Dummy image Smukke pragtudgaver af herlige børne og ungdomsbøger, der udgør imponerende julegaver. 

Harry Potter 1 - Harry Potter og De Vises Sten - pragtudgave

Harry Potter 1 - Harry Potter og De Vises Sten - pragtudgave

Fantastisk pragtudgave af 1. bind i serien om Harry Potter, designet af det internationalt anerkendte designerpar MinaLima og med flotte folde ud-features gennem hele bogen.

På sin 11-års fødselsdag opdager Harry Potter, at hans far var en berømt troldmand, hans mor en overordentlig dygtig heks, og at Harry selv er en troldmand, der er selvskrevet til optagelse på en af verdens fineste troldmandsskoler – Hogwarts Skole for Heksekunst og Troldmandsskab. På Hogwarts starter et eventyrligt liv for Harry, der både skal vænne sig til troldmandsverdenen og samtidig må tage kampen op mod den onde troldmand Voldemort, der dræbte hans forældre.

PRIS384,95 kr.
Harry Potter 2 - Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer - pragtudgave

Harry Potter 2 - Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer - pragtudgave

Fantastisk pragtudgave af 2. bind i serien om Harry Potter, designet af det internationalt anerkendte designerpar MinaLima og med flotte folde ud-features gennem hele bogen.

Efter en rædsom sommer hos familien Dursley vender Harry tilbage til Hogwarts for at fortsætte sin troldmandsuddannelse. Men forude venter atter et dramatisk skoleår. Nogle skræmmende og uforklarlige angreb finder sted på skolen, og Harry hvirvles ind i opklaringen af et dystert mysterium om et hemmeligt kammer og et gruopvækkende uhyre.

 

PRIS399,95 kr.
Skammerens datter - pragtudgave

Skammerens datter - pragtudgave

Med den fængslende fantasyserie om Skammerens datter har Lene Kaaberbøl fået sit store gennembrud både nationalt og internationalt. Serien har vundet adskillige priser, er omsat til både film og teatermusical og er blevet en moderne klassiker. I 2020 markeres 20års jubilæum for bog 1 med en ekslusiv udgave, gennemillustreret udgave i farver af Emil Landgreen. 

Forestil dig, at der findes et menneske, som blot ved at se dig i øjnene, kan afsløre alle dine løgne og bedrag. Det kan Skammeren. Dina er Skammerens datter, og til sin store fortrydelse har hun arvet sin mors evne. For hvordan kan man leve et helt almindeligt liv, når man har øjne, som ingen almindelige mennesker tør se ind i?

 

PRIS314,95 kr.
Skammertegnet - pragtudgave

Skammertegnet - pragtudgave

En moderne fantasyklassiker for alle læsere fra 10-100 år – nu smukt illustreret af Emil Landgreen.

I andet bind i serien om Skammerens datter må Dina og hendes familie flygte fra deres hjem, da den onde Drakan får mere og mere magt. Dina tages til fange af Drakans fætter Valdracu, der misbruger hendes skammerevner. Dinas storebror Davin drømmer om kamp og drager ud for at redde sin søster.

PRIS314,95 kr.
Det gyldne kompas - pragtudgave

Det gyldne kompas - pragtudgave

1. bind i Philip Pullmans legendariske trilogi om Det gyldne kompas.

Den nysgerrige og handlekraftige Lyra vokser op på Jordan-kollegiet i Oxford. Ved et tilfælde hvirvles hun ind i et indviklet drama fuldt af uforklarlige mysterier: Hvad er det, hendes onkel, Lord Asriel, har fundet på sin arktiske ekspedition? Hvad har den mystiske fru Coulter med Lord Asriels opdagelser at gøre? Og hvorfor forsvinder der igen og igen børn fra Oxford? Lyra begiver sig i Lord Asriels fodspor mod Nord, hvor panserbjørnene vogter over deres uindtagelige fæstning, og hvor heksene flyver gennem den iskolde luft. Bag dem begynder en verden, som hidtil har været utilgængelig for mennesker ...

PRIS359,95 kr.
Mio, min Mio

Mio, min Mio

MIO MIN MIO er historien om den adopterede dreng Bo Vilhelm Olsen, der forsvinder fra sit hjem i Stockholm og finder et nyt hos sin far, kongen i Det fjerne land. I Det fjerne land kommer Bo Vilhelm Olsen ud for mange strabadser, men han lærer også sit sande navn – Mio – at kende.

Astrid Lindgren er kendt og elsket for sine mange fantastiske, sjove og alvorlige børnebøger, der læses af børn og voksne i hele verden.

PRIS179,95 kr.
Coraline - illustreret udgave

Coraline - illustreret udgave

Et musecirkus, en anden mor, en talende kat og et teater fyldt med hunde. Det er noget af det, du møder i Coraline. Hvis altså du tør følge pigen med det mærkelige navn ind bag den mystiske dør. Ind i en verden, der ved første øjekast ligner virkelighedens, men tag ikke fejl!

Coraline er eventyr og gys, som river dig med fra første side.

Den moderne klassiker er nu blevet illustreret på fineste vis af den franske illustrator Aurélie Neyret, der fanger stemningen i bogen lige på kornet.

Pressen skrev bl.a. om bogen:

»Oh, at skulle læse Coraline for første gang! … Her er en glædelig, gysende angelsaksisk fantasi om at stå på egne ben og mærke verden for fuld forældreløs styrke. Et magisk værk!«
***** - Steffen Larsen, Politiken

PRIS179,95 kr.