34_checkmark

Fragt kun 29,95 kr. 

Mød dine yndlingsforfattere på Børnebogsforum

Så er der bogweekend – og du kan møde en hel hær af vores fantastiske B&U-forfattere hen over weekenden. 

Bogforum 

Mød Anders Matthesen, Kim Fupz Aakeson, Sara Ejersbo, Kenneth Bøgh Andersen, Jesper Wung-Sung, Kasper Hoff, Søren Jessen, Erik Barfoed, Lars Daneskov, Anne Sofie Hammer, Katrine Bille og mange flere. Se det fulde program her og download Bogforum-appen.


PROGRAM FOR VORES B&U-FORFATTERE

FREDAG DEN 5. NOVEMBER:

9.00 Klimaforandringer for børn - Kim Fupz Aakeson og Mette Vedsø

Kim Fupz Aakeson og Mette Vedsø fortæller om bøgerne VITELLO REDDER VERDEN og EN SOM HEDVIG. VITELLO REDDER VERDEN og EN SOM HEDVIG er begge billedbøger, der beskriver klodens udfordringer i et sprog, som børn kan forstå. De formidler klimaudfordringerne i børnehøjde og på en måde, så det ikke bliver en skræmmekampagne. SCENE: Skolescenen.

9.00 Hvad betyder identitet? Hvad betyder det at være sig selv? - Salina Larsen og Sara Ejersbo

Salina Schjødt Larsen og Sara Ejersbo fortæller om at skrive stærke, realistiske ungdomsromaner. Emner: Identitetsdannelse, køn, seksualitet. SCENE: Skolescenen.

10.00 Kenneth Bøgh Andersen

Kenneth Bøgh Andersen fortæller om Antboy-serien, sjov og spændende frilæsning, der styrker elevernes læselyst. SCENE: Skolescenen.

11.00 Jesper Wung-Sung

Jesper Wung-Sung fortæller om bøgerne ZAM og ZAM BIDER IGEN. Bøger, der fokuserer på emner som identitet, fællesskab og racisme. Henvender sig til mellemtrinnets sidste år. SCENE: Skolescenen.

LØRDAG DEN 6. NOVEMBER:

10.20 Sofia Osmani og Gitte Kjær

Hvem bestemmer egentlig? Er det dronningen? Statsministeren? Dine forældre? Den stærkeste i klassen? Det er temaet i denne samtale om bogen HVEM BESTEMMER? SCENE: Den Lille Scene.

10.40 Anders Matthesen

Er du en ninja, eller er det kun Anders Matthesen? Kom og hør ham fortælle, hvordan han fik det sorte bælte i at lave gode film som Ternet Ninja. SCENE: Børnescenen.

14.00 Kasper Hoff

Kasper Hoff fortæller om bogen SAMLINGENS VOGTER 3 - KRAFTDYRET KALDER. Få de bedste tips til at skrive fantasy, når Kasper Hoff svarer på spørgsmålet: Hvordan skaber man et fantasyunivers? SCENE: Den Lille Scene.

14.00 Søren Jessen

Med udgangspunkt i bøgerne ØRKENFEBER, FISKEPIGEN og ULVEKONGEN Søren Jessen og Eva Munk fortæller om klima i børnehøjde. SCENE: Børnescenen.

15.30 Erik Barfoed

Action, historisk eventyr, og skibsforlis. Erik Barfoed fortæller om eventyrlige historier fra bøgerne FANGESKIBET og FÆNGSLET VED VERDENS ENDE. SCENE: Den Lille Scene.

16.55 Lars Daneskov

Der er hygge og godnathistorielæsning for hele familien, når Lars Daneskov fortæller fra Otto-bøgerne og den nye OTTO HOLDER JUL. SCENE: Den Lille Scene.

SØNDAG DEN 7. NOVEMBER:

10.30 Alfons Åberg

Oplev Alfons Åberg flyve til vejrs i et teaterstykke af Teatret Zeppelin og CAT Børneteater. Der er kortere til himlen, end du tror! SCENE: Børnescenen.

10.45 Anne Sofie Hammer

Anne Sofie Hammer, forfatter til bogserierne VILLADS FRA VALBY og MAGELØSE MAGDA, læser op med humor og tager spørgsmål fra børnene. SCENE: Den Lille Scene.

11.15 Kim Fupz Aakeson

Vitello synes, man går vildt meget i skole. Kim Fupz Aakeson læser op fra serien og fortæller om temaer som skolestart og weekend.SCENE: Den Lille Scene.

11.30 Kenneth Bøgh Andersen

ANTBOY VENDER TILBAGE… Nu hos Bogforum! Mød forfatter Kenneth Bøgh Andersen, der har fundet på Pelle og alle de skurke, Antboy må bekæmpe. SCENE: Børnescenen.

12.55 Katrine Bille

Katrine Bille vil tage os på en musikalsk rejse hele jorden rundt. Kom med! SCENE: Børnescenen.

13.40 Fantasy Crossover - Malene Sølvsten, Nanna Foss og Camilla Wandahl

Malene Sølvsten (LIVETS BLOD), Nanna Foss (SPEKTRUM) og Camilla Wandahl (ØGLEJÆGERNE) i Fantasy Crossover-snak med Anette Øster. SCENE: Temascenen.

14.10 Unge og Identitet - Cecilie Grønlund, Saynab Farah Dahir og Martha Flyvholm Tode

Cecilie Grønlund (DØGNÅBEN), Saynab Farah Dahir (#BUCKETLIST) og Martha Flyvholm Tode (MAN KAN OGSÅ VÆRE SØSTJERNE) i en snak om unge og identitet med Anette Øster. SCENE: Temascenen.

14.40 Lyst og kunsten at vide hvor grænsen går - Caroline Ørsum

Caroline Ørsum om lyst og kunsten at vide, hvor grænsen går med udgangspunkt i DET ENESTE JEG ØNSKER MIG. SCENE: Temascenen.

17.20 Stærke Karakterer og fiktive realistiske universer - Sanne Munk, Nicole Boyle Rødtnes og Sarah Engell

Nicole Boyle Rødtnes, Sarah Engell og Sanne Munk Jensen om, hvordan man skaber stærke karakterer i et fiktivt YA-univers sammen med Anette Øster. SCENE: Temascenen.


Se vores program for de voksne >