Læs artiklen

Spænd sikkerhedsselen, og tag med ud i Det Okkulte Danmark

Spænd sikkerhedsselen, og tag med ud i Det Okkulte Danmark

Spøgelser, engle, clairvoyance og hekse. Ifølge en undersøgelse fra foråret 2018 er det de fænomener, danskerne tror mest på. Igennem fortællinger, øjenvidneberetninger og historisk research levendegør forfatteren Bo Bomuld Hamilton-Wittendorff netop de fire fænomener – og mange andre mystiske ting i sin nye bog DET OKKULTE DANMARK.

Bo Bomuld Hamilton-Wittendorff voksede op midt i en Morten Korchsk landidyl og kom tæt på naturen, som han altid har været bange for, fordi der syntes at være noget truende, der lurede lige under overfladen. Dette har givet ham en livslang interesse i at udforske de okkulte oplevelser og fortællinger, der måske venter den, der tør opsøge det over hele landet.

»Jeg valfartede til biblioteket og støvsugede hylderne for alt, der havde med det paranormale at gøre. Efterhånden som jeg er blevet ældre, ser jeg mere og mere det fantastiske i disse beretninger. Intet pirrer fantasien eller inspirerer så meget til at gå på opdagelse i Danmarkshistorien som de fortællinger, der er så underlige, at de næsten ikke er til at tro på. Man kunne jo fristes til at mene, at sådanne oplevelser hører fortiden til – men nej,« siger Bo Bomuld Hamilton-Wittendorff.

DET OKKULTE DANMARK samler og besøger landets bedste historier og mest spændende, mystiske oplevelser. I forhold til tidligere beskrivelser og bøger af denne slags vil man blive overrasket over, hvor levende disse væsener og mystiske begivenheder er for mennesker i nutiden. Bogen indeholder nye, uforklarlige skildringer fra folk og fæ fra nær og fjern.

Ydermere er der tilføjet nye, uforklarlige skildringer fra folk og fæ fra nær og fjern. Bogen kan enten bruges som guide til steder, man kan besøge, give ny inspiration til næste Danmarksferie eller ganske enkelt bare til at give gåsehud. Uanset hvordan man anvender DET OKKULTE DANMARK, er én ting dog sikkert: Du kommer aldrig til at slentre roligt gennem skoven igen.