Læs artiklen

5 bøger til et sundt år

5 bøger til et sundt år

Måske står du foran et stort vægttab. Måske vil du vedligeholde en sund livsstil eller tackle specifikke sundhedsudfordringer. I alle fald er der intet, der vedligeholder motivationen og inspirerer som en god sundhedsbog. Her har du 5 af slagsen!

1. SANDHEDEN OM SUKKER GÅR I KØKKENET af Anette Sams og Majbritt Louring Engell
SANDHEDEN OM SUKKER tog Danmark med storm, da den udkom i efteråret 2017. SANDHEDEN OM SUKKER GÅR I KØKKENET er dens efterfølger, der med et væld af opskrifter og almen indkøbsinspiration gør det endnu nemmere end nogensinde at opnå og fastholde et stabilt blodsukker. Og et stabilt blodsukker er stadig en af de bedste behandlinger af træthed, overvægt og livstilssygdomme, som du kunne ønske dig.

2. BODY BY FRIDA af Frida Hallqvist
BODY BY FRIDA er en bootcamp til vægttab og sundhed. Nærmere bestemt er løftet, at du kan smide 8 kg på 60 dage. Men hurtige løsninger og kure er der ikke meget af i træningsekspert Frida Hallqvists guide til et sundere liv. Derimod er bogen en kickstart til varig livstilsændring – og en guide til vedligeholdelse af en sund livsstil med skarpe tips og tricks til alle situationer, der kan true din sundhed. Uanset om du er syg, har haft en dårlig dag eller ligger med tømmermænd.

3. VÆGTTAB DER HOLDER – HELE LIVET af Jens-Christian Holm
Med Holbæk-modellen har Jens-Christian Holm udviklet en metode, der sikrer vægttab og varig sundhed – for op mod 80 procent af hans patienter! I VÆGTTAB DER HOLDER – HELE LIVET forklarer Jens-Christian Holm sin anerkendte metode og hjælper dig med at forme din egen vægttabsplan, der lader dig opnå et vægttab der varer ved. Faktisk hele livet.

4. SPIS TARMEN SUND – OG TAB DIG af Stine Junge Albrechtsen
Det tager kun 48 timer at ændre sin tarmflora. Og med den rette kost, kan du ikke alene påvirke dine følelser og dine tanker, men også din vægt og generelle sundhed. Stine Junge Albrechtsen er klinisk diætist med mange års erfaring inden for vægttab og tarmlidelser, og i SPIS TARMEN SUND – OG TAB DIG bringer hun 50 skønne opskrifter og en simpel plan til dit vægttab.

5. DEN LILLE BOG OM STORT VÆGTTAB af Bernadette Fisers
Australske Bernadette Fisers’ DEN LILLE BOG OM STORT VÆGTTAB er simpel, overskuelig og hurtigt læst. Den er spækket til randen med gode råd, der er nemme at implementere i din egen hverdag og med garanti nok skal gøre dig sundere – de er nemlig baseret på Bernadette Fisers eget vægttab.

Redaktionen anbefaler: