34_checkmark

Fragt kun 29,95 kr. 

Sommerlæsning med Line Friis

Line Friis er biolog og kendt fra DR programmerne Kyst til kyst og Viden om. Hun skriver bøger til børn og holder foredrag om natur - og så er hun vært på programmet WOW i Gyldendals Bogklubber. Her tager hun nysgerrige børn med på opdagelse i bøgernes verden og svarer på en masse vilde spørgsmål.

Til din sommerlæsning anbefaler Line ANALFABETEN, DER IKKE KUNNE REGNE. "Det er en af den slags bøger, hvor man hele tiden prøver at holde igen med, hvor mange sider, man læser - fordi man ikke vil have, den skal slutte for hurtigt", siger hun. Selv skal hun læse ET SYSTEM SÅ STORSLÅET AT DET BLÆNDER af Amanda Svensson, og når hun ligger i blæst og regn i et test på Island, skal hun læse Christopher Paolonis højtelskede ERAGON højt for sine drenge. 

Lines sommer
Udover at se de spritnye afsnit af Wow, anbefaler hun alle børnefamilier at anskaffe et telt og tage ud og overnatte på en af de utallige gratis teltpladser, som vi er så heldige at have i Danmark. "Der findes ikke meget bedre end at ligge med pandelampe på og læse højt af en god bog, mens hele familien luner sig i soveposerne", siger hun - og den anbefaling er hermed givet videre!

Mød Line i WOW!

Følg med, når Line inviterer alle nysgerrige børn og barnlige sjæle med på opdagelse i bøgernes verden og får svar på en masse vilde WOW-spørgsmål.
Vores værter
Vores værter
  • Mød Mikkel - vært på Forfattermorgen
Vores værter
Vores værter
  • Mød Kristoffer - vært på Ugens Bog