Sommerlæsning med Kristoffer Zøllner

Kristoffer Zøllner er journalist og forfatter og er til daglig redaktør på netmediet Heartsbeats. Og så elsker han at læse bøger. Han er vært på UGENS BOG i Gyldendals Bogklubber, hvor han sammen med en række kendte gæster går i dybden med bogklubbernes månedsbøger. 

Kristoffer læser mange bøger i løbet af året og denne sommer anbefaler han irske Sally Rooneys Samtale mellem venner og NORMALE MENNESKER: "Det er noget af det bedste nye litteratur, jeg har læst i lang tid. Og så bør alle i øvrigt unde sig selv at læse mere Tove Ditlevsen, noget af dansk litteraturs bedste", siger han.

Kristoffers sommerlæsning
"Jeg læser rigtig meget pligtlæsning i løbet af året, så jeg udvælger altid en roman til sommerferien, som jeg normalt ville synes var for uoverskuelig. I år ligger Henrik Pontoppidans LYKKE-PER klar. Den har stået på reolen i årevis, og nu er jeg parat til at kaste mig over dens over 800 sider.

Derudover er der en mindre bunke på bordet bestående med TOVE DITLEVSEN, Ottessa Mosfeghs MIT ÅR MED RO OG HVILE, Kaspar Colling Nielsens DET EUROPÆISKE FORÅR og Chris Krauss’ I LOVE DICK, som jeg måske også når lidt af", siger Kristoffer. Og udover at se Ugens Bog, er hans største anbefalinger til sommeren at se så meget vand, strand og have som muligt!


Ugens bog

Mød Kristoffer i Ugens Bog

Kristoffer Zøllner går i dette nye program i dybden med de forskellige månedsbøger i Gyldendals Bogklubber. I Ugens Bog kan du møde en række spændende gæster som Ellen Hillingsø, Le Gammeltoft, Lina Rafn og Julia Lahme – mennesker, der bruger en stor del af deres tid på at læse.
Vores værter
Vores værter
  • Mød Line - vært på WOW!
Vores værter
Vores værter
  • Mød Mikkel - vært på forfattermorgen