34_checkmark

Fragt kun 29,95 kr. 

Sommerlæsning med Mikkel Fønsskov

Mikkel Fønsskov er redaktør i Gyldendals Bogklubber og vært for Forfattermorgen - programmet, hvor du kan møde populære forfattere og kulturpersoner i samtale om litteratur og læsning.

Mikkel bruger meget af sin tid på at læse - og han udvælger altid nøje, inden han kaster sig over en ny bog, fordi det giver de bedste læseoplevelser. Derfor kan han også anbefale det meste til andre.

Denne sommer peger Mikkel på tre personlige favoritter til din sommer: Thomas Manns fantastiske fortælling om en families storhed og fald, BUDDENBROOKSVERDEN AF I GÅR af Stefan Zweig og Kirsten Thorups anmelderroste krisroman, INDTIL VANVID, INDTIL DØDEN.

Mikkels sommerlæsning
"Bøger fylder meget i mit liv, uanset om det er sommerferie eller hverdag, og denne sommer kaster jeg mig, ind i mellem rejser, havearbejde og badeture over tre bøger: TYSKTIME af Siegfried Lenz, EN DAG I IVAN DENISOVITJS LIV af Alexander Solzjenitsyn og BIBELEN. Der er nogle ting, jeg skal have læst op på fra både Det Nye og Det Gamle Testamente".

Men udover læsning, ritualiserer han ikke sommeren specielt. "Jeg vil gerne se min have være grøn og tage til stranden. De sidste par år har jeg været på Ærø på en minicykelferie. Der er dejligt - og så i disse tider med gratis billetter til danske øer. Afsted", siger han – anbefalingen er hermed givet videre!

 

Mød Mikkel i forfattermorgen

Vi bringer forfatterne hjem til dig - direkte fra Gyldendals eget TV-studie! Se med, når vi interviewer de største forfattere og kulturpersoner om bøger, litteratur og læsning.
Vores værter
Vores værter
  • Mød Line - vært på WOW!
Vores værter
Vores værter
  • Mød Kristoffer - vært på Ugens Bog