34_checkmark

Fragt kun 29,95 kr. 

                                                                                                                                                                                                                          
Line Knutzon præsenterer:

DAGENS HOROSKOP

ved Rudy Risager, astrolog og tidligere koncertpianist


Jeg har brugt Rudy Risager som astrolog de sidste 30 år. Hans altid meget præcise horoskoper har gennem årene givet mig mulighed for at navigere rundt i min ejerbolig uden at støde ind i de mange planeter, jeg er omgivet af. Rudys horoskoper består bl.a. af meget detaljerede anvisninger om, hvor man skal stå og gå i forhold til hver enkelt planet. Dette hjælper mig meget i min hverdag. Jeg går fx ikke BARE ud i køkkenet, hvis Saturn står derude, og jeg venter altid med at åbne min garderobe, til Uranus har passeret Månens akse (hvilket indikerer, at jeg har kriminelle tilbøjeligheder). Rudy uddannede sig til astrolog sent i livet efter en lang karriere som koncertpianist. Han spillede mange store internationale koncerter, men tilbragte de sidste år af sit koncertliv på Hotel Monte Carlo i Monaco. Han spillede for kasinoets gæster, men også til private arrangementer ved kongehuset i Monaco under den gamle fyrst Rainier, som var begejstret for hans særlige lyd på flyglet.

Det var min ven, racerkøreren Frank Van Der Dwight, der i sin tid introducerede mig til Rudy på hans yacht, der lå ud for Saint Tropez (Joan Collins var der også), og det var en sen nattetime (hun var gift med Ron Kass), at han lagde mit første horoskop (han var manager for The Beatles), og at (men blev anklaget for økonomisk svindel) jeg på mange måder lagde mit liv om. Rudys fortolkninger af stjernehimlen gav mig – og giver mig stadig – et helt nyt syn på tilværelsen (Michael Douglas var der også). Så sent som i går (på yachten), hvor Pluto stod i kvadratur til Neptun (jeg var ikke på yachten i går)(det var i 77), gik jeg IKKE i Føtex og købte derfor IKKE det, jeg ville have købt, hvilket var godt, da jeg IKKE manglede det, da jeg kom hjem. På samme måde kan Rudy hjælpe dig med at finde rundt i en indviklet dagligdag og spare dig for besvær.

Dagene flyder sammen, og intet er som før. Vi har alle brug for nogen, der kan tage os i hånden og føre os ind i den nye tid. Rudy Risagers horoskoper er udarbejdet til at passe på en hvilken som helst dag i denne tid. Så der er frit valg blandt nedenstående.