Hvad rimer på FAMILIE?

Gyldendal, Klareboderne 3, 1001 København K

7. oktober 2021 kl. 17:00 - 20:00

 

Bliv klogere på 10 minutter, når vi byder ind til festlig talk med de største navne, højt tempo og selvfølgelig en veludrustet bar

Værten er Anne Sophia Hermansen og de tre gæster denne gang er:

Annette Heick om bogen DATTEREN:

Vi bevæger os fra barndommens campingvogn med hjemmesyede gardiner til Kongehuset, fra blokvognen til de bonede gulve, og fra lykkeligt ægteskab til den tavse alvor, da ulykken indtraf.

Flemming Møldrup om bogen SLUG KAMELEN - DER KOMMER FLERE:

Journalist og forfatter Flemming Møldrup og hans ekskone, forfatter og filmproducer Julie Ralund  har i bogen SLUG KAMELEN - DER KOMMER FLERE nedfældet de leveregler, der gør, at de kommer nogenlunde helskindet igennem hverdagen som moderne skilsmissefamilie. En hverdag, hvor der både skal være plads til fælles kærlighed til deres datter og den nye kærlighed. Et evigt parforhold som X'er og med bump på vejen.

Rachel Röst om bogen GRUNDVOLD:

GRUNDVOLD er en stærk fortælling om at vokse op med social kontrol og religiøs fanatisme. En roman om at finde styrken til at bryde ud og allerede som 16-årig stå på helt egne ben med et splintret verdensbillede – fremmed over for både sig selv, sin krop og den ungdomskultur, der omgiver en.

Hver gæst har 10 minutter og vores vært fletter det hele sammen før, under og efter.

Program:

kl. 17: Dør og bar åbner

Kl. 18.00: Velkomst og intro

Kl. 18.10: Talk og taler

Kl. 19.00: Bar og mingle

Kl. 20.00 The end