Antikken, Iliaden-mashup og TOGA-fest i Gyldendalen

Gyldendal, Pilestræde 51, Indgang via porten, 1001 København K
17. september 2021 kl. 18:00 - 23:59

 
Hvad har Ovids elskovskunst, Seneca, First Hate og Iliaden til fælles? Sidder det moderne menneske fast i samme problemer som mennesket fra antikken? Lysner det? Var erotikken mere glødende dengang, heltene mere heroiske, poeterne med større swung og filosofferne datidens X Factor deltagere?


Asta Kongsted er vært og gæsterne er Mikkel Braginsky (forfatter til Hankøn og har lige læst Ovids elskovskunst - en håndbog i hor/feteret og populær digter) og Niels Overgaard (forord til Seneca/romerske filosof, digter og statsmand).

Efter talken spiller First Hate deres mashup af Iliaden.

First Hate har skabt deres egen musikalske fortælling af Homers Iliade. Beretningen om grækernes krig mod Troja, om Achilleus og hans vrede, om Agamemnon, den smukke Helene, Patroklos, Hektor og Andromache.

First Hate formår at flette club beats, popmusik, talent og besatte tunger sammen, med inspiration hentet i den græske mytologi. Her siges det, kunstneren besættes af en form for guddommelig kraft (daimon), der lader kreativiteten regere.

Aftenen slutter med bar og mingle. Har du ikke allerede iført dig sandaler og Toga, så er det nu du skal trække i antik-uniformen.

Program:

18.00 Dør og bar åbner 

19.00 Talk

19.25 Musikalsk Mashup FIRST HATE/Iliaden

20-24 Toga-fest! 

Arrangementet er i samarbejde med Golden Days.