Strik og drik

Teater Republique

Østerfælled Torv 34 og 37, 2100 København

16. august 2021 kl. 20:00 - 21:15


 

Kom og strik og drik, når vi i samarbejde med Teater Republique åbner dørene til en garn-teret dejlig aften i samtalens og kulturens navn.

Danmarks sjoveste livsstilsekspert Christine Feldthaus er vært og desuden har vi besøg af strikkedesigner Lærke Bagger, der er aktuel med ’STRIK’. Bogen er allerede røget på bestsellerlisterne her flere måneder før udgivelsen.

Derudover får vi besøg af sundhedsforsker og professor Bente Klarlund (YNGRE MED ÅRENE) samt forfatter Gry Jexen (KVINDE KEND DIN HISTORIE).

Tag dit igangværende eller nye strikkeprojekt med, placér dig i salen og lyt til en samtale om litteratur, kultur og strik. Vi har samlet endnu et stærkt, strikkekyndigt panel og forsikrer dig for, at du får gode anekdoter, tips til strik og anden visdom, når vores paneldeltagere er på scenen.

Portvin og andre drikkevarer kan købes i baren sammen med bøger, der signeres efter talken.

Og en stor opfordring til alle jer striktusiastiske mennesker: Medbring jeres igangværende eller nye strikkeprojekter! Der opstår magi, forløsning og krydspodning når mange strikkepinde mødes. Al hækling og brodering er selvfølgelig også velkommen. Og kan du noget med perler eller sugerør, jamen så kom dog og inspirer os for pokker.