34_checkmark

Fragt kun 29,95 kr. 

Line Knutzon præsenterer

DAGENS HOROSKOP

ved Rudy Risager, astrolog og tidligere koncertpianist

Fredag, 2020

Jeg vil gerne starte med at indrømme, at jeg ikke ved, hvilken dag det er i dag. Jeg har valgt at skrive fredag ovenfor, men det er bare noget, jeg skriver. Jeg er også usikker på årstallet, og jeg aner heller ikke, hvad klokken er. Tingene er begyndt at flyde sammen. Som om datoer, årstal og klokkeslæt er ved at miste deres betydning. Jeg kan dog oplyse, at Uranus i dag er gået ind i Vandmanden. Dette varsler starten på en helt ny tidsalder. Vi astrologer kalder tidsalderen ”THE AGE OF DISCLOSURE”. Ting som har været skjult og gemt for offentligheden, vil blive afsløret og se dagens lys. Ny viden og information vil tvinge menneskeheden til at ændre kurs. Vi kan og vil ikke længere leve med tingene, som de er og HAR været. Man vil noget nyt! 
Allerede i dag frigives en opsigtsvækkende rapport fra UNIVERSITY OF ARIZONA, FACULTY OF HUMAN BEHAVIOR AND PSYCHOLOGY, som vil skabe store ændringer i vort samfund.  Rapportens indhold bekræfter mig i noget, jeg længe har haft mistanke om. Forskere har de sidste 15 år fulgt og overvåget 20.000 hundeejere (og deres hunde). Rapporten viser, citat: ”en tydelig korrelation (sammenhæng) mellem hundeejere, der ikke bortskaffer resultatet af deres hunds besørgelse (altså ikke samler lorten op), og ejerens evne til SELV at fjerne fæces i eget anusområde efter endt toiletbesøg (altså de tørrer sig ikke bagi)” (JEG VIDSTE DET!). Ydermere konkluderes der i rapporten, ”at mennesker, der går tur med deres hund og klør sig bagi på åben gade, længere henne ad gaden som oftest vil ignorere deres hunds efterladenskaber og blot gå videre, som om intet var hændt.” Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det er en stor lettelse endelig at få den nødvendige videnskabelige opbakning. Jeg har stået alene med mine mistanker og igennem mange år været udsat for voldsomme personangreb, når jeg har udtalt mig offentligt om denne sag. Jeg er sikker på, at undersøgelsen vil føre til markant færre hundelorte på gaderne. THE AGE OF DISCLOSURE vil i sandhed føre os ind i en ny tid. 
Kl. 20.00 støder Jupiter ind i Mars med et brag, og du får et chok og farer ud på altanen, fordi du tror, at loftet faldt ned. Kl. 20.15 går du ind igen og går lettet i seng. 

DAGENS RÅD: 
Vær herre over dine tilbøjeligheder og slave af din samvittighed. Hold afstand eller bliv hjemme.

Dette var mit sidste horoskop i denne omgang. Godt nytår (eller påske?) (hvis ikke – så i hvert fald god jul).

Se også

Højtlæsning for de små

Åh, bare ét kapitel mere – med Katrine Bille

Forfattermorgen

Forfatterinterviews med Mikkel Fønsskov

FORFATTERAFTEN

Få læst godnathistorier hver aften - med Dy Plambeck