34_checkmark

Fragt kun 29,95 kr. 

Line Knutzon præsenterer

DAGENS HOROSKOP

ved Rudy Risager, astrolog og tidligere koncertpianist

Torsdag, 2020

Dagen starter med en stærk Neptun/Måne-trigon. Dette aspekt vil fremhæve det sentimentale ved din personlighed og få dig til at romantisere ting, du hader og afskyr. Du vil savne bilkøer, proppede busser og metroer. Du vil længes mod overfyldte lufthavne, restauranter og udendørsfestivaler. Du vil romantisere den lange kø i Netto, den lange kø på borgeservice, ja selv den lange kø på jobcenteret vil fremstå som noget dyrebart, ”vi som nation ikke må miste”. Du vil være så dum at høre på, at selv dit husdyr, dine edderkopper og andet kryb rystende og pibende vil krybe ind under sofaen med halen mellem benene.

Mange vil dog blive rystet ud af det sentimentale hjørne og ind i virkeligheden igen kl. 15 (et pludseligt Mars-aspekt), da de vil modtage en SMS fra Intrium A/S om deres gæld på 2092 kroner. Det hjælper ikke at løbe ud på badeværelset og gemme dig for gælden bag et håndklæde. Gælden ved alt om dig. Den ved, hvor du bor, den kender dine rutiner, den kender dine gemmesteder. Det bedste vil selvfølgelig være at betale, men det kan du ikke, da du er løbet tør for penge og jobs (BOM!), fordi du ikke er fastansat (BOM!) og nu ikke har noget sikkerhedsnet (BOM!). Det hele er din egen skyld (BOM!), du skulle have købt fast ejendom (BOM!), men det havde du ikke råd til (BOM!). Du er fanget i en fiaskospiral (BOM!). ANYWAYS, den store Jupiter-trigon sidst på aftenen vil tage din appetit, og du vil sidde på internettet og lede efter priser på helårstelte og læse om, hvordan man bliver selvforsynende og tænder bål uden tændstikker. Du vil slutte aftenen af med at falde i søvn på din sofa med alt tøjet på og en uspist ostemad liggende på brystet.

DAGENS RÅD: 
Hold dig inden døre. Din gæld holder foran din bolig i en Mercedes med tonede ruder og venter med et skydevåben på, at du går ud og handler.  

 

Se også

Højtlæsning for de små

Åh, bare ét kapitel mere – med Katrine Bille

Forfattermorgen

Forfatterinterviews med Mikkel Fønsskov

FORFATTERAFTEN

Få læst godnathistorier hver aften - med Dy Plambeck