Grafik fra Sig hej til din skam af Ilse Sand
Artikel

Hvad skammer du dig over?

12-01-2021

Når vi kigger tilbage på 2020 fik skammen rigtig meget at leve af og i: klima, COVID-19, arbejdsløshed og #metoo er blot nogle af eksemplerne. Ilse Sand håber, at hendes bog vil inspirere læseren til at undersøge sin egen skam. Test og find ud af om du er en af dem, som er for hårde ved sig selv.

web wim
Interview

Lær af mesteren: Sådan kan du opholde dig i isvand — i timevis

08-01-2021

Du kan bestige sneklædte bjerge uden tøj på. Du kan opholde dig i isvand i timevis. Du kan gennemføre et marathon i ørkenen uden at drikke vand. Det siger hollandske Wim Hof, der med sin nye bog vil lære dig at gøre det umulige - og samtidig forbedre din sundhed markant.
Artikel

Den ultimative guide til Elle Kennedys saftige sportsromancer

04-01-2021

Læserne falder i svime over Elle Kennedys sportsromancer. Bøgerne er inddelt i serier, og de har mange ting til fælles – blandt andet det, at de handler om nogle utroligt pæne hockeyspillere. Vi hjælper dig i gang med den ultimative guide til de saftige bestseller-serier.

Bente Klarlund
Derfor læser jeg

Bente Klarlund

04-01-2021

Professor og overlæge Bente Klarlund er hele Danmarks sundhedsekspert og forfatter til bestsellerne GÅ-BOGEN og YNGRE MED ÅRENE. At læse skønlitteratur sætter verden  i perspektiv og er godt for det mentale helbred, mener hun.
 

Kom med Ida Jessen på research til KAPTAJNEN OG ANN BARBARA

Kommer snart

Udkommer d. 17/2
Da de tog land
Findes i 1 format
Udkommer d. 15/2
Efter
Findes i 1 format
Udkommer d. 12/2
Solsøsteren
Findes i 2 formater
Udkommer d. 12/2
Password
Findes i 1 format
Udkommer d. 12/2
Sommerfugleværelset
Findes i 1 format

Kom ind i maskinrummet på dansk politik med Mogensen og Kristiansen

Interview

Redaktøren til Ida Jessen: ”Dette er dit hovedværk!”

22-10-2020

I 1988 sendte Ida Jessen for første gang et manuskript ind til Gyldendal, og det landede på redaktør Birthe Melgårds skrivebord. Manuskriptet blev ikke antaget, men Birthe Melgård skrev til Ida Jessen, at hun var velkommen til at vende tilbage. Det gjorde Ida Jessen – med et nyt manuskript – og siden har de to arbejdet sammen. De kalder det selv et ”makkerskab”, men man kunne også fristes til at kalde dem et ”gammelt ægtepar”, der kender hinanden godt, men alligevel lykkes med at overraske og begejstre. Sådan var det i hvert fald under tilblivelsen af Ida Jessens nye roman KAPTAJNEN OG ANN BARBARA.

Anne Lise Marstrand-Jørgensen
Interview

Livtag med en dronning

25-09-2020

For syv år siden fik Anne Lise Marstrand-Jørgensen en idé. Hun ville skrive en roman om Danmarkshistoriens første kvindelige regent. Det skulle vise sig at blive et vanvittigt krævende projekt, båret frem af store mængder research og en dyb længsel efter at forstå kongedatteren, der satte sit eget og sin søns liv på spil i kampen for magten, freden og et fælles nordisk rige.
Morten Münster Jytte vender tilbage
Artikel

Morten Münster: »Du er nødt til at være tålmodig, ydmyg og uambitiøs, hvis du vil have en chance«

01-09-2020

Morten Münster er tilbage med opfølgeren til JYTTE FRA MARKETING ER DESVÆRRE GÅET FOR I DAG. Og han er mere veloplagt end nogensinde. I sædvanlig humoristisk skrivestil leverer han i JYTTE VENDER TILBAGE en praktisk guide til at lykkes med at skabe forandringer.
Gyldendals nyhedsbrev

Gyldendals nyhedsbrev

Mød dine yndlingsforfattere direkte i din indbakke

Bliv opdateret på de bedste læseoplevelser, spændende events og gode tilbud fra hele Gyldendal.

Kom tættere på dine yndlingsforfattere