Gyldendal Nonfiktion søger studentermedhjælper

Har du lyst til at yde god kundeservice, tage telefonen, ordne det praktiske i forbindelse med arrangementer, svare på mails, redigere lister i Excel såvel som på websites, skrive breve og pakke kuverter med bøger? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Hvem er vi?
Gyldendal Nonfiktion udgiver bøger om sundhed, motion, biografier, business, debat, samfund, historie, kunst, kultur, natur og populærvidenskab med mere. Gyldendal Nonfiktion er en del af et stort Gyldendal-hus, med alt hvad det indebærer af tæt kontakt til kolleger i forskellige afdelinger og personalegoder, frokostordning m.v.

Vores forventninger
Vi søger en studentermedhjælper til administrations- og kommunikationsrelaterede opgaver (dvs. ikke redaktionelle opgaver). Du er ansvarlig og fleksibel i forhold til arbejdstid og arbejdsopgavetyper, og du løser de opgaver, du støder på, uden nødvendigvis at få dem tildelt. Du er høflig og imødekommende, og hvis du har et blæksprutte-gen, er flittig og trives med højt tempo, bliver vi glade.

Hvis du af og til læser en bog frivilligt, vil du nok finde arbejdet sjovere.

Vi har brug for hjælp ca. 15 timer om ugen, og vi regner med, at du har mere end et års studier tilbage.

Har du spørgsmål til stillingen?
Ring til kommunikationskoordinator Benedikte Marcussen på tlf. 33755715 eller send en mail på gbbm@gyldendal.dk 

Din ansøgning
Send CV, ansøgning og evt. andre relevante bilag i en samlet PDF til ansoegning4@gyldendal.dk. Søg jobbet senest den 21. maj 2018, så tager vi en beslutning hurtigst muligt herefter. 

Om Gyldendal
Gyldendal er landets ældste og største forlag, og ønsker at fastholde og udbygge sin position som landets førende udgiver af skøn- og faglitteratur for børn og voksne og af materialer til undervisning på alle niveauer. Dette sker i et dynamisk samspil mellem tradition og fornyelse, i forståelse for den kulturelle og demokratiske arv, i åbenhed over for bogmarkedets udvikling og for nye udtryksformer og medier – og ved fortsat at stille høje krav til kvalitet, mangfoldighed, redaktionel omhu og markedsføring.