Gyldendal A/S søger en struktureret og analytisk funderet IT-sikkerhedsansvarlig

Kunne du tænke dig at være med til at sætte IT-sikkerheden i fokus? Har du indsigt i datasikkerhed, compliance, GDPR og generel IT-sikkerhed? Og har du en proaktiv tilgang til disse emner? Så er det måske dig, vi søger.

 

Det kan du forvente

Som IT-sikkerhedsansvarlig i Gyldendal bliver du en del af en dynamisk og dygtig IT-afdeling, der dækker mange forretningsområder. Du kan se frem til et attraktivt job, hvor du på tværs af hele IT-afdelingen får en vigtig rolle i forhold til efterlevelse af sikkerheden i både drift og udvikling. Stillingen som IT-sikkerhedsansvarlig er forbundet med store frihedsgrader, en stor berøringsflade i et uformelt miljø, samt gode faglige og personlige udviklingsmuligheder.

 

Dine ansvarsområder vil bl.a. være:

– At indgå i vores allerede kørende projekt ift. efterlevelse af GDPR
– Risikovurderinger i samarbejde med de forretningsansvarlige
– Deltagelse i forhold til IT-kontrakter
– Udarbejdelse af beredskabsplaner
– IT-revision
– Vedligehold af diverse manualer/dokumenter – eksempelvis IT-sikkerhedspolitik

 

Du vil blive ansvarlig for redegørelse af og arbejdet med IT-sikkerhed. Derfor kommer du til at arbejde med alt fra risikoafdækning til opbygning af kontroller og verifikation af kontrollernes eksekvering. Det er desuden dig, der holder afdelingen informeret om nye regelsæt og lovgivninger, når sådanne opstår. Som IT-sikkerhedsansvarlig vil du referere til IT-chefen.

 

Det forventer vi af dig

Du har en relevant videregående uddannelse inden for spændingsfeltet mellem IT og revision. Du forstår vigtigheden af IT-sikkerhed og har samtidig forståelse for, at forretningen skal fungere. Du har erfaring med og flair for detaljerne i forhold til IT-sikkerhed. Du er analytisk funderet, din arbejdsform er struktureret, og du forstår, at overblik, detaljer og fakta er vigtige. Det vil samtidig være en fordel, hvis du også har teknisk erfaring. Det er vigtigt, at du arbejder selvstændigt, kan tage ansvar og udfører aftalte opgaver til tiden

 

Som person er du udadvendt og god til at kommunikere både med leverandører og samarbejdspartnere. Du er en teamplayer og sætter kollegial service højt – både i og uden for afdelingen. Du har naturligvis et godt humør og værdsætter en uhøjtidelig omgangstone.

 

Kvalifikationer og spidskompetencer:

– Du har relevant erfaring eksempelvis fra arbejde som sikkerhedskonsulent, compliance-konsulent eller IT-revisor
– Du har gode kommunikationsevner på dansk og engelsk både på skrift og i tale
– Du har solid forretningsmæssig og kommerciel forståelse
– Du har gode samarbejds- og formidlingsevner
– Du er stærk på metoder og god til at drive processer samt at sørge for, at fastsatte mål opnås
– Du vil gerne gøre en forskel og har en evne til at arbejde systematisk


Din ansøgning

Send din ansøgning og CV samt evt. relevante bilag i en samlet PDF til os på: ansoegning4@gyldendal.dk senest d. 29. oktober 2017. Tiltrædelse vil være hurtigst muligt, men vi venter gerne lidt på den rette profil.

 

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte IT-chef Klaus Wenzel Jørgensen på mobil: 2819 0816, hvis du har spørgsmål angående stillingen.

 

Om Gyldendal

Gyldendal er landets ældste og største forlag, der tilstræber at fastholde og udbygge sin markedsposition som landets førende udgiver inden for litteraturens verden. Dette sker i et dynamisk samspil mellem tradition og fornyelse, i forståelse for den kulturelle og demokratiske arv, i åbenhed over for bogmarkedets udvikling og for nye udtryksformer og medier – og ved fortsat at stille høje krav til kvalitet, mangfoldighed, redaktionel omhu og markedsføring.