Bedøm ved at klikke på stjernerne
1 Kommentarer

Udfordringen

Rasmus Henning

En af verdens bedste langdistance triatleter (3,8 km svømning, 180 km cykling og 42,1 km løb) er danskeren Rasmus Henning. Men han mangler at vinde én konkurrence for at kravle helt op i verdenstoppen – nemlig det legendariske Ironman Hawaii.

I UDFORDRINGEN følger vi Rasmus Hennings jagt på succes på nærmeste hold. Han kiksede på Hawaii i 2010, og i bogen følger vi i dagbogsform et års intens jagt på succes i 2011 og kommer helt tæt på hverdagen som professionel triatlet og elitesportsmand.   UDFORDRINGEN er en dramatisk og ærlig beretning om hårdt slid, store nedture, vilde drømme og flotte succeser i en af verdens allerhårdeste sportsgrene. Bogens form, hvor Rasmus Henning selv har ført dagbog, giver et upoleret blik ind i en spændende verden.   Rasmus Henning, født 1975, er professionel triatlet. Har vundet en lang række DM, EM og World Cup-titler på både kort og lang distance. Var i 2010 tæt på at slå verdensrekorden på Ironman-distancen.

Priser på Udfordringen

Udgave
Format
Udgivelsesdato
Flere oplysninger
Pris
Udgave 1
Hæftet
09.11.2011
299,95
Udfordringen

Fakta om bogen

TypeHæftet
ISBN9788702112306
Udgave1
Udgivet09.11.2011
Sider300
Oversætter-
Illustrator-
OmslaggrafikerSøren Damstedt

    

Læs et PDF-uddrag af Udfordringen, eller download Udfordringen som e-bogslæseprøve til smartphones og tablets (kræver gratis e-reader på PC).

Din kommentar 
Du skal være logget ind for at kommentere. Log ind her
Send kommentar
Alle kommentarer (1)
sofie preuss
23. maj 2013

I bogen udfordringen følger man Rasmus Hennings liv i et år. Man følger hans opture såvel som nedture. Bogen er lavet ud fra uddrag af Rasmus´ dagbog. Hvilket gør den meget personlig. Man følger ikke kun hans liv på træningsbanen men også på hjemmebanen. Bogen er meget inspirerende og man kan virkelig fornemme hvor hårdt det kan være at leve et liv som professionel. Der er mange ting som der skal tages stilling til, som giver en hvis spænding i bogen, for klare han nu det næste løb som han håber – og kan konen, Anita, mon tilgive ham.
Alt i alt syntes jeg at bogen er god, den giver et godt indblik i at leve et liv som professionel triatlon. Når det så er sagt, vil jeg også pointere at der er en del grammatiske fejl i bogen, der er steder hvor egenavne ikke er skrevet med stort, der er tastefejl og komma fejl. Som godt kan være lidt forstyrrende, nogle af sætningerne måtte jeg lige læse to gange før det gav helt mening. Men ud over det er den godt skrevet og man kan virkelig mærke at det ikke har været hans nemmeste år.

Artikler (0)

Log ind

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
Password

Opret profil

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
E-mail
Password

Glemt password

Indtast din e-mail, og vi sender dine info.

Slet profil

Indtast din e-mail.
E-mail

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast din e-mail-adresse for at tilmelde dig nyhedsbrevet.
E-mail

Forlaget Gyldendal – hvor forfatterne er

Gyldendal.dk

g.dk – Gyldendals internetboghandel
- er nedlagt pr. 1. maj 2013.

Nu er du på forlaget Gyldendals hjemmeside.

Her kan du læse om bøger, se film om litteratur, anmelde og komme i dialog med forfatterne.

Vi håber, at du finder den bog, du leder efter.

Velkommen til!