• Gyldendal – hvor træningen starter
    Fodbold, løb, triatlon, cykling, motorsport – jagt, ridning og hestesport.
    Anne Bech
    FIT på 100 dage
    Alt, du behøver at vide for at komme i dit livs form og ændre din krop for altid, er forklaret lige her i denne bog. I FIT PÅ 100 DAGE får du en komplet plan for, h...

Torbjørn Sindballe besvarer dine træningsspørgsmål

Vis flereNy kommentarDu skal være logget ind for at kommentere.Send kommentarTekst4d95db8d8b264c4695994171e272599c"\/Date(1467171886569)\/"threadsthreadscommentscomments
Start tråd

Ny tråd

Du skal være logget ind for at starte en tråd. 

Send tråd

Rasmus Henning – Ironman

Ekstremløberen – læseprøve

Indtil for får år siden var maraton-distancen den ultimative udfordring for de fleste motionsløbere. Men i dag er de ca. 42 km blevet noget nær allemandseje – og de mest ambitiøse og eventyrlystne løbere er derfor skiftet til såkaldte ekstremløb, hvoraf de fleste foregår i distancer på 200-500 km i nogle af de mest barske egne af verden.

En af de mest flittige og ambitiøse danske ekstremløbere er Jacob Juul Hastrup. I EKSTREMLØBEREN tager han os med til isnende kulde på Sydpolen, stegende varme i flere af verdens ørkener og livsfarlige udfordringer i den sydamerikanske jungle.

Download en læseprøve fra Ekstremløberen.

Caroline Wozniacki

Podcast

Anders Haahr Rasmussen lavede en podcast-julekalender til En bold af gangen, som du stadig kan lytte til.

Pressen skrev:

“En udsøgt reportagebog skrevet af Informations dygtige tennisskribent Anders Haahr Rasmussen. Hermed får Wozniacki og det danske tennispublikum et portræt, som alle kun kan være taknemmelige for: nærvær, indsigt og allerhelvedes flot skrivekunst”

Joakim Jakobsen, Information

"Haahr Rasmussen, der i løbet af det seneste år har fulgt tenniskaravanen over fire kontinenter, har en sjælden evne til at se helheden i detaljen. Det gælder også og måske ikke mindst i det sarte rids over tennissportens skingre sexappeal og gryntende fremstilling af sig selv."

Asker Hedegaard Boye, Weekendavisen

Alt om OL

I Den store bog om de olympiske lege er der trivia og nonsens, interessante oplysninger om glemte sportsgrene, og spekulationer om discipliner, der måske skulle have været med i OL. Der er lister, gennemgange af udvalgte pragtpræstationer fra både danske helte og udenlandske antihelte. Hvem huske ikke englænderen Eddie the Eagle, som ikke kunne hoppe på ski men alligevel stillede op? Det er sjov og ballade, men også alvor, for sportsinteresserede i alle aldre. Bogen er rigt illustreret med tossede tegninger og overraskende fotos.

Download en læseprøve fra Den store bog om de olympiske lege.

Den perfekte præstationPressen skrev: “Denne jernmand er så reflekteret og bevidst om sine mentale processer, at det ikke ender som en bog om triatlon, men som et lærestykke om, hvordan man skaber sin egen motivation og bliver på sporet trods livets turbulens (...) en sanselig og en kognitiv dannelsesrejse, der giver mening langt ud over triatlon og ekstrem sport.”

* * * * * Per Munch, Politiken

Download en læseprøve fra Den perfekte præstation af Thorbjørn Sindballe.

Tom Kristensen

Unknown Module tema video

Tri er den ultimative træningsdagbog. Læs med ellers spørg Sindballe selv:


KONKURRENCEN FRA START TIL MÅL

I TRI - den ultimative træningsbog får du 400 siders træningslære, tekniklæring, sportsernæring og præstationspsykologi fra Torbjørn Sindballe. 

I uddraget her finder du en generel gennemgang af, hvordan et stævne forløber samt helt konkrete tips til, hvordan du håndterer forberedelsen, opladningen, den frygtede svømmestart, skiftezonerne og forløbet af dit stævne.

Alle bøger om sport

Log ind

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
Password

Opret profil

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
E-mail
Password

Glemt password

Indtast din e-mail, og vi sender dine info.

Slet profil

Indtast din e-mail.
E-mail

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast din e-mail-adresse for at tilmelde dig nyhedsbrevet.
E-mail

Forlaget Gyldendal – hvor forfatterne er

Gyldendal.dk

g.dk – Gyldendals internetboghandel
- er nedlagt pr. 1. maj 2013.

Nu er du på forlaget Gyldendals hjemmeside.

Her kan du læse om bøger, se film om litteratur, anmelde og komme i dialog med forfatterne.

Vi håber, at du finder den bog, du leder efter.

Velkommen til!