RUM FOR RUM er en anderledes indretningsbog. Den er bygget op omkring 10-12 boligreportager fra forskellige hjem, der strækker sig fra den lille lejlighed til den store villa, og med forskellige familiesammensætninger. Læseren guides ved hjælp af tekst og smukke billeder igennem hver bolig – rum for rum – mens der fokuseres på de rum, der er specielt vigtige for beboerne samt de særlige indretningsløsninger, som præger dem. En del af boligerne har gennemgået en større eller mindre forvandling. Forløbene beskrives, mens det forklares, hvordan forandringerne har påvirket rummet/rummene.

 

Indimellem boligreportagerne vil der være kapitler, der med en praktisk tilgang fokuserer på forskellige områder, der ofte giver problemer i indretningen, såsom: Belysning, Farver og tapeter, Gulve, Opbevaring, Kunst i boligen osv. Det er grundige kapitler, hvor Mille Fly øser af sin viden og store erfaring som indretningsarkitekt og kommer med fakta og gode råd. Til nogle af boligerne vil der være en Gør det selv-idé med projekter i større eller mindre skala. Projekterne bliver understøttet af step by step-billeder, som forklarer læseren, hvordan man gør.

 

RUM FOR RUM er med sin unikke sammensætning af inspiration og indretningsrådgivning en bog, som ikke ”bare” indeholder skønne billeder og inspirerende boliger, men også kommer med konkrete forklaringer på hvorfor og hvordan tingene virker, og hvad man skal gøre for at få et bestemt udtryk frem.

Her har vi omsider en boligbog, der tager læseren ved hånden og konkret viser, hvordan man ved hjælp af nogle ret enkle principper får det bedste ud af den bolig og de ting, man har.

Det er en bog, som giver viden og oplysning, en bog man vil tage frem igen og igen for at finde inspiration og gode løsninger, en bog man vil gå på opdagelse i.

 

Priser på Rum for rum

Udgave
Format
Udgivelsesdato
Flere oplysninger
Pris
Udgave 1
Indbundet
19.05.2011
349,95
Rum for rum

Fakta om bogen

TypeIndbundet
ISBN9788702094046
Udgave1
Udgivet19.05.2011
Sider288
Oversætter-
Illustrator-
OmslaggrafikerKenneth Schultz
Udgave 1
Andet
14.11.2012
-
Rum for rum

Fakta om bogen

TypeAndet
ISBN9788702135848
Udgave1
Udgivet14.11.2012
Sider281
Oversætter-
Illustrator-
OmslaggrafikerKenneth Schultz
Pressen skrev
 • Der er masser af inspiration at hente i Mille Fly og Sofie Helsteds nye bog. Frem for alt er hele bogen spækket med flotte og farvestrålende billeder, der gør den nem og tilgængelig.

  Stine Jessen Jensen, Fyens Stiftstidende

 • En brugsbog af de gode med konkrete forklaringer på, hvorfor og hvordan tingene virker, og hvordan man får et bestemt udtryk frem ved hjælp af enkle principper.

  Lisbeth Helleskov, Nordjyske Stiftstidende

 • En smukt illustreret bog, der giver en dansk vinkel på indretning.
  Giver god inspiration til løsning af indretningsproblemer, og særligt hvordan man let og enkelt kan pifte forskellige rum op. God blanding af genbrug, design og Ikea-møbler, så alle kan være med.

  Anya Vinstrup, Kultunaut.dk

 • Jeg er vildt begejstret for Mille Fly og Sofie Helsteds nye fine bog. Her hos mig er ”Rum for rum” læst igennem fra ende til anden og den kommer ikke op på hylden foreløbig, da den simpelthen er så lækker at den skal bladres igennem igen og igen.

  Mette Bach Lindgaard, bogblogger.dk

 • Bogen er både gennemarbejdet, velredigeret og ganske inspirerende. Energien vælter ud af boligreportagerne, og siderne med tips til, hvordan man selv kan bygge et skab eller lave en sjov lampeskærm, er ret godt skruet sammen.

  * * * * Lars Hedebo Olsen, Politiken

Artikler (0)

Log ind

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
Password

Opret profil

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
E-mail
Password

Glemt password

Indtast din e-mail, og vi sender dine info.

Slet profil

Indtast din e-mail.
E-mail

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast din e-mail-adresse for at tilmelde dig nyhedsbrevet.
E-mail

Forlaget Gyldendal – hvor forfatterne er

Gyldendal.dk

g.dk – Gyldendals internetboghandel
- er nedlagt pr. 1. maj 2013.

Nu er du på forlaget Gyldendals hjemmeside.

Her kan du læse om bøger, se film om litteratur, anmelde og komme i dialog med forfatterne.

Vi håber, at du finder den bog, du leder efter.

Velkommen til!