Klavs Styrbæk

Tsukemono

Sprøde grøntsager på japansk

129,00

  • Læs udsnit af bogen
  • Tilføj til ønskeliste
  • Flere detaljer
  • Type : E-bog
  • isbn : 9788702242164
  • Udgave : 1
  • Udgivelsesdato : 10-10-2017
  • Sideantal : 144
  • Oversætter :
  • Illustrator :
  • Omslagsgrafiker :

Tsukemono fremstilles oftest af grøntsager, men også af frugter; og vi vil måske kalde det ‛syltede sager.’ Tsukemono er dog langt mere end bare en måde at konservere frugt og grønt på.

Bogen er det første forsøg, også i international sammenhæng, på at bringe den japanske tradition med tsukemono ind i en større sammenhæng, som også omfatter kulturhistorie, videnskaben bag tilberedningsteknikkerne og smagen, alt sammen kombineret med forfatternes personlige erfaringer med i en årrække at have interesseret sig for og konkret arbejdet med at lave sprøde grøntsager inspireret af det japanske køkken.

 

Tsukemono betyder ‛noget, der er udblødt eller marineret.’ Mange kender allerede japanske retter og fødevarer som sushi, sashimi, ramen, teriyaki, misosuppe og sojasauce, men tsukemono? I virkeligheden er tsukemono en lige så almindelig del af et traditionelt japansk måltid som misosuppe, og japanere spiser tsukemono til ethvert måltid.

Læs mere
  • Læs udsnit af bogen

Klavs Styrbæk , Ole G. Mouritsen

Tsukemono

Sprøde grøntsager på japansk

Tsukemono fremstilles oftest af grøntsager, men også af frugter; og vi vil måske kalde det ‛syltede sager.’ Tsukemono er dog langt mere end bare en måde at konservere frugt og grønt på.

Bogen er det første forsøg, også i international sammenhæng, på at bringe den japanske tradition med tsukemono ind i en større sammenhæng, som også omfatter kulturhistorie, videnskaben bag tilberedningsteknikkerne og smagen, alt sammen kombineret med forfatternes personlige erfaringer med i en årrække at have interesseret sig for og konkret arbejdet med at lave sprøde grøntsager inspireret af det japanske køkken.

 

Tsukemono betyder ‛noget, der er udblødt eller marineret.’ Mange kender allerede japanske retter og fødevarer som sushi, sashimi, ramen, teriyaki, misosuppe og sojasauce, men tsukemono? I virkeligheden er tsukemono en lige så almindelig del af et traditionelt japansk måltid som misosuppe, og japanere spiser tsukemono til ethvert måltid.

Læs mere

129,00

  • Tilføj til ønskeliste
  • Flere detaljer
  • Type : E-bog
  • isbn : 9788702242164
  • Udgave : 1
  • Udgivelsesdato : 10-10-2017
  • Sideantal : 144
  • Oversætter :
  • Illustrator :
  • Omslagsgrafiker :

129.00

  • Tilføj til ønskeliste
  • Flere detaljer
  • Type : E-bog
  • isbn : 9788702242164
  • Udgave : 1
  • Udgivelsesdato : 10-10-2017
  • Sideantal : 144
  • Oversætter :
  • Illustrator :
  • Omslagsgrafiker :

Stock : 0 IsEbook : True IsSoundBook : False SampleUrl : http://samples.pubhub.dk/9788702242164.epub

Andre bøger af Klavs Styrbæk,Ole G. Mouritsen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev